Kartal 1 var 2 yok

Kartal 1 var 2 yok

Torku Konyaspor, Rize deplasmanından eli boş döndü. Ligin 26. haftasında, Cumartesi akşam zirvenin iddialı takımlarından Çaykur Rizespor ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, rakibine 2-0 yenilerek deplasman zaferine bir yenisini ekleyemedi

Torku Konyaspor'da yüzler gülmüyor. Boluspor maçından sonra Çaykur Rizespor'a yenilen Kartal'ın tadı yok. Geçtiğimiz hafta iç sahada Boluspor’a tek golle mağlup olan Kartallar, puan umuduyla çıktıkları Rize deplasmanında da yenilerek 33 puanda kaldı.. İlk iki mücadelesi veren rakibi karşısında defansta basit hatalar yapan ve ileride de organize olamayan Torku Konyaspor, maçın ardından Trabzon’a dönerek geceyi orada geçirdi.. Yeşil-beyazlılar dün sabah uçağıyla Ankara, oradan da otobüsle Konya’ya döndüler. Denizli maçının hazırlıkları bugün başlayacak.  Torku Konyaspor’da, hafta sonunda Denizlispor ile iç sahada oynanacak maçın hazırlıkları bugün Tatlıcak tesislerinde başlayacak.. Sakat futbolcular Semih, Ali Dere ve Şenol’unu tedavisi sürüyor.. Sarı kart cezası nedeniyle Rize maçında forma giyemeyen kaptan Erdinç,  bu hafta büyük bir olasılıkla Denizlispor’a karşı oynayacak.

DIŞ SAHADA 6 GALİBİYET

Torku Konyaspor, bu sezon iç sahada başarılı olamazken, deplasmanda ise daha iyi bir performans sergiledi.. Yeşili-beyazlılar, iç sahada yaptıkları 12 maçta; sadece 2 kez kazanırken, 5 maçtan beraberlikle, 5 karşılaşmadan da yenilgiyle ayrıldı.. Temsilcimiz, deplasmanda ise 14 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı..  Buna göre, Torku Konyaspor iç sahada yaptığı maçlarda, 26. hafta sonu itibariyle 11 puan, deplasmanda ise 22 puan topladı.. Toplam 33 puana sahip olan Kartallar, iç sahada 10 gol attı 17 gol yerdi.. Deplasmanda ise rakip fileleri 15 kez havalandırırken kalesinde de 13 gol gördü. Torku Konyaspor, son 8 haftaya eksi 5 gol averajıyla girdi.   

ÖMER ALİ ÜMİT MİLLİ'DE

Torku Konyaspor’un genç ve başarılı futbolcusu Ömer Ali Şahiner Ümit milli takım aday kadrosuna davet edildi.. U21 Ümit Milli Takımın, 23 Mart Cumartesi günü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda, Makedonya ve 26 Mart Salı günü Plzen kentinde Çek Cumhuriyeti ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı. Ömer Ali Şahiner ile birlikte Aday kadroya davet edilen 22 oyuncu 20 Mart Çarşamba günü saat 12.00'de İstanbul Titanic Business Bayrampaşa Otel'de toplanarak çalışmalara başlayacak. Konyaspor’un iki genç futbolcusu Abdülkadir ve İsmail ise U19 Milli takım aday kadrosuna davet edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.