Karatede 1. dan sınavları yapıldı

Karatede 1. dan sınavları yapıldı

Karatede 1. dan terfi sınavları Merkezde antrenör Ali Serin Seren ve Ilgın ilçesinde ise antrenör Cemil Çevik nezaretinde yapıldı

Karate’de 1. dan terfi sınavları Merkezde antrenör Ali Serin Seren ve Ilgın ilçesinde ise antrenör Cemil Çevik nezaretinde yapıldı. Karate Federasyon Temsilciliğinin faaliyet programında yer Karate 1 dan terfi sınavları Merkez’de Gençlik Hizmetleri ve spor İl müdürlüğü bünyesinde yer alan Karate salonunda Karate Federasyonu Başkan Vekili Hikmet Yanartaş, Karate Federasyon Temsilcisi Muhammet Kencik, Federasyon İl temsilcisi Yardımcısı  Nevzat Bezeyen, Çumra Çatalhüyük Belediyespor Karate antrenörü Mustafa Cura, Dan terfi sınavını yapan Karate Antrenör  Ali Serin Seren ve sporcular katıldı.

Merkez’de yapılan 1.dan sınavına Büyükşehir Belediyespor karate takımından 5 sporcu, Çumra Çatalhüyük Belediyespor Kulübünden 1 sporcu olmak üzere toplam 6 sporcu katıldı. Ilgın Çevik Spor salonunda yapılan dan sınavı ise antrenör Cemil Çevik yönetiminde yapıldı. Karate Federasyonu Konya İl temsilcisi Muhammet Kencik “Faaliyet programız içerisinde yer alan dan terfi sınavlarımız antrenörlerimiz nezaretinde olumlu bir hava içerisinde gerçekleştirildi. Dan terfi sınavlarına katılan sporcularımızdan daha çok çalışmalarını ve birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını istedik. Çünkü Konya olarak Karate branşında hedefimizi büyüttük” dedi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.