Karate 1 Premier League Başlıyor

Karate 1 Premier League Başlıyor

Karatenin ‘Şampiyonlar Ligi’ olarak nitelendirilen Karate 1 Premier League’in İstanbul ayağı 6-7 Eylül tarihlerinde Aslı Çakır Alptekin Salonu’nda düzenlenecek.    9. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası ve Karate...

Karatenin ‘Şampiyonlar Ligi’ olarak nitelendirilen Karate 1 Premier League’in İstanbul ayağı 6-7 Eylül tarihlerinde Aslı Çakır Alptekin Salonu’nda düzenlenecek.

    9. Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası ve Karate 1 Premier League İstanbul organizasyonunun basın toplantısı, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde( TSYD) yapıldı.

    Toplantıya, Karete Federasyon’u Başkanı Esat Delihasan, İBB. Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, milli sporcular S    erap Özçelik ve Enes Erkan katıldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan başkan Esat Delihasan, turnuvanın önemine dikkati çekerek, bu turnuvanın Dünya Şampiyonası öncesinde iyi bir prova olacağını söyledi.

    Delihasan, "Bizim için hem sportif hem de organizasyon anlamında iyi bir prova olacak. Sporcularımız kasım ayındaki Dünya Şampiyonası öncesi son durumlarını burada görecek." diye konuştu.

    Sporcular Serap Özçelik ve Enes Erkan da turnuvada tribünlerin dolu olmasını istediklerini, medyanın kendilerine daha çok yer vermesini beklediklerini dile getirdi. İkili, ayrıca turnuvada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını da sözlerine ekledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.