Karatay Bahar turnuvasında2.tur heyecanı

Karatay Bahar turnuvasında2.tur heyecanı

Karatay Belediyesi Resmi Kurumlararası 10. Bahar Turnuvasında 2. tur eşleşmeleri belli oldu.

Maçlar pazartesi günü start alacak. 2.turda heyecan 8-9 haziranda oynanacak 8 karşılaşmayla devam edecek. 2.tur eşleşmeleri şu şekilde: 08 Haziran P.Tesi : 15:30 : İl Emniyet Müdürlüğü – TEİAŞ, 16:30 : İl Sağlık Müdürlüğü – Karatay Belediyesi, 17:30 : Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi – Numune Hastanesi, 18:30 : Meram Eğitim Araş.Hastanesi – Karatay İlçe Milli Eğitim Md..09  Haziran Salı : 15:30 : Selçuklu İlçe Milli Eğt.Md. – Maliye, 16:30 : Cumhuriyet Savcılığı – İl Milli Eğitim Md. , 17:30 : Büyükşehir Belediyesi- Selçuklu Beleidyesi, 18:30 : İl Özel İdare – SGK Müdürlüğü.Karatay Belediyesi Resmi Kurumlararası 10. Bahar Turnuvası’nda grup maçları geçtiğimiz Cuma günü oynanan maçlarla tamamlandı. 36 takımın mücadele ettiği turnuvada A Grubunda Selçuklu İlçe Milli Eğitim, Numune Hastanesi, B Grubunda Büyükşehir Belediyesi, Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi, C Grubunda Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Karatay İlçe Milli Eğitim ( En iyi 3. kontenjanından) D Grubunda İl Sağlık Müdürlüğü, TEİAŞ, E Grubunda İl Özel İdare, Karatay Belediyesi, F Grubunda İl Emniyet Müdürlüğü, SGK Müdürlüğü, Maliye ve G Grubunda Cumhuriyet Savcılığı, Selçuklu Belediyesi takımları 2.Tur’a yükselmeyi başardı.

Turnuvada ilk tur grup maçlarında 75 maçta 555 gol atıldı. Gruplar içinde en iyi ikinci olan Başkent Üniversitesi Hastanesi, grup birincilerinin yer aldığı 1.torbada seri başı olurken, gruplarda en iyi 3. sırayı alan Karatay İlçe Milli Eğitim, İl Özel İdarenin Meram Müftülüğünü yenmesiyle tur atlamayı başaran son takım oldu. 6 takımın yer aldığı F grubundan ise ilk 3 sırayı alan takımlar bir üst tura yükseldi. Turnuvanın en golcü takımı 36 golle İl Emniyet olurken, en az golü kalesinde 3 gol gören Büyükşehir Belediyesi yedi.
En farklı galibiyeti İl Emniyet Müdürlüğü, Ticaret Borsası’nı 14-0 mağlup ederek aldı. En çok atılan maçta ise Sağlık İşleri Merkez Müdürlüğü, PTT Baş Müdürlüğü’nü 10-5 yendi.
6 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. En az gol atılan maçlarda ise TEİAŞ, Sağlık İşleri Merkez Müdürlüğü’nü 1-0, Medaş İşletme Müdürlüğü, İL Kültür ve Turizm Müdürlüğünü 2-0 mağlup ederken, İller Bankası ile Maliye arasındaki karşılaşma ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Geçen yılın Şampiyonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise bu yıl grubunda 2. olarak 2.tur’a yükselmeyi başardı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.