Karapınarlı oda başkanlarından ziyaret

Karapınarlı oda başkanlarından ziyaret

Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Zengin ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Bozu, Kaymakam Ramazan Yıldırım ile Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Zengin ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Bozu, Kaymakam Ramazan Yıldırım ile Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kaymakam Ramazan Yıldırım, “Sivil toplum; insanların tek tek yapamadıklarını beraber yapmasıdır. Yani birlikteliği, gönüllülüğü ve dayanışmayı temsil eder” dedi.

Kaymakam Yıldırm ise "Sivil toplumlar dostluk ve arkadaşlıkların kurulduğu, acıların ve sevinçlerin paylaşıldığı ortak yerlerdir. Gelişmemiş veya az gelişmiş ülkelerde her ne kadar boşa harcanan zaman olarak görülse de STK’lar, İnsanların boş vakitlerini randımanlı ve yararlı bir şekilde geçirmesini sağlar ve topluma yararlı bireyler kazandırır” diye konuştu.

 Yıldırım, "Sivil Toplum Kuruluşlarını ve odaları çok önemsiyoruz. Önemli görevler yürütürler. Sizlerin bizlere, bizlerin de size her zaman ihtiyacı vardır. Kapımız her zaman açıktır. Çalışmalarınıza destek vermeye her zaman hazırız. Kurumuza kayıtlı üyelerinizin sorunlarını biliyorsunuz. Çözemediğiniz sorunlar varsa gelin birlikte çözmeye gayret edelim, projeler hazırlayın bizlerde sizlere yardımcı olalım” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şoför ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlarının ve Yönetim Kurulu üyelerinin belediyeye yaptıkları ziyaretlerinden dolayı son derece memnun olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.