Karapınar'da AGD yaz kursu başladı

Karapınar'da AGD yaz kursu başladı

Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD) tüm Türkiye'de okulların kapanması ile birlikte organize ettiği Yaz Etkinlikleri 2014 programı, Karapınar’da da başladı. AGD Karapınar Temsilciliği tarafından 25 Temmuz tarihine kadar sürecek 6 haftalık kursta çeşitli sos

Anadolu Gençlik Derneği'nin (AGD) tüm Türkiye'de okulların kapanması ile birlikte organize ettiği Yaz Etkinlikleri 2014 programı, Karapınar’da da başladı. AGD Karapınar Temsilciliği tarafından 25 Temmuz tarihine kadar sürecek 6 haftalık kursta çeşitli sosyal etkinler düzenleniyor.

Anadolu Gençlik Derneği Karapınar Temsilcisi Emin Dilekli, yaptığı açıklamada, her sene olduğu gibi bu sene de eğlenerek öğrenme faaliyeti düzenleyeceklerini belirtti.

Öğrencilerin etkinliklerle hem tatil yapacaklarını hem de Kur'an-ı Kerim ve temel dini eğitimleri alacaklarını ifade eden Dilekli, şunları kaydetti:

"Yaz etkinlikleri içerisinde Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma, ezan okuma, siyer, peygamberler tarihi ve temel dini bilgileri öğrenecekler. 6 hafta sürecek yaz etkinliklerimiz Karapınar İmam Hatip Lisesi okul binasında düzenlenmektedir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılaştık. Şu an erkek ve bayanlar olmak üzere öğrencilerimiz yaz kurslarımıza katılıyor. Satranç, güreş, futbol, wushu gibi sporlar da etkinliklerimiz arasında."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.