Karapınar ve Özdemir’den birlik çağrısı

Karapınar ve Özdemir’den birlik çağrısı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyasporun Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, yeşil-beyazlı ekibi yeniden layık olduğu Süper Lige çıkarmak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Karapınar, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu üyelerini, kulüp binasında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karapınar, Konyaspor’un hem maddi hem de manevi anlamda en acı günlerini yaşadığını belirterek, böylesine sıkıntılı bir dönemde görevi devraldıklarını belirtti. Bugünkü sıkıntılı dönemden çıkılması için Konya şehrinin birlik ve beraberlik içinde Konyaspor’u desteklemesi gerektiğini ifade eden Karapınar, “Bu anlamda dün ilk katkı Konya Ticaret Borsası’ndan geldi. Umarım destekler artarak devam eder” dedi. Karapınar, Konyaspor’un Bank Asya 1. Lig’de misafir olduğunu, her defasında dile getirdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: “Konyaspor’u yeniden layık olduğu Süper Lig’e çıkarmak için çalışmalarımız devam ediyor. Takımımız 3. kamp döneminde çalışmalarını sürdürüyor. 22 Ağustosa kadar hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarlarımızın kombine bilet alarak takımlarına sahip çıkmasını bekliyoruz.” Karapınar, ekonomik nedenlerle 7 yıldır takımla birlikte olan Ömer Gündostu ile yolların ayrıldığını da sözlerine ekledi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir de Konya basını olarak Konyaspor’u çok önemsediklerini ve her zaman takımın yanında olacaklarını belirterek, “Biz de Konyaspor’un Bank Asya 1. Lig’de misafir olduğunu düşünüyoruz. Konya, 2 milyon nüfusuyla Süper Lig’i hak ediyor” dedi.
Özdemir, Konyaspor’un mutlaka layık olduğu yere çıkması için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini, Konyaspor’un şehir için çok önemli bir kurum olduğunu, dolayısıyla da şehrin ileri gelenlerinin bu anlamda tribünden sahaya inmelerinin şart olduğunu söyledi. Sefa Özdemir sözlerini şöyle noktaladı.
“Konyaspor’u seviyorsak bu sevginin bir bedeli olmalı. O nedenle de bu şehirde yaşayan herkes bu kulübü yaşatmak hem de en iyi şekilde yaşatmak zorundadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.