Karapınar: Şımarmıyoruz

Karapınar: Şımarmıyoruz

Mersin galibiyeti ile büyük moral bulan Konyaspor, Rize maçının hazırlıklarına başladı. Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, ayaklarını yeri basarak şımarmadan Süper Lig hedeflerine koştuklarını söyledi

Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, Mersin galibiyetine seviniyor. Hafta sonu Çaykur Rizespor önünde zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan yeşil-beyazlılar, çalışmalarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Günü çift idmanla sürdürecek olan temsilcimiz, Rize maçından da istediğini alarak Konya’ya dönmenin hesaplarını yapıyor. Lig’de namağlup liderliğini sürdüren Konyaspor, rehavete kapılmadan yoluna devam etmek için çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.
Mersin İdmanyurdu maçının özellikle ikinci yarısında sergilenen mücadeleci oyunu ilerleyen haftalarda da sürdürerek zirvedeki yerlerini koruyarak yollarına devam edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, TSL hedeflerine gevşemeden ve asla şımarmadan ayaklarını yere sağlam basarak koştuklarını söyledi. Açıklamasına “Bizim sezona başladığımız günden bu yana söylediğimiz bir cümle vardı. ‘Bu takım şampiyon olacak diye’ “ sözleriyle başlayan Karapınar, “Taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle kenetlendik ve birlik-beraberlik içerisinde hareket ediyoruz, şampiyon olacağız. Yenilmezliğimiz devam ediyor. Mersin İdmanyurdu maçının ikinci devresinde inanılmaz güzel bir oyun sergiledik. Bu güzel ve mücadeleci oyunumuz devam ettiği sürece sezon sonuna kadar namağlup liderliğimizin devam edeceğini düşünüyorum. Bizler, teknik heyetimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımız bu işe inandık. Artık bütün şehrinde inanmaya başladığını görüyoruz. Basınımızında bize desteği artarak devam ediyor.
Konya’ya gelen tüm takımların başkanlarıyla ve yöneticileri ile görüşüyorum. Herkesin Konyaspor ile ilgili genel kanaati “Konyaspor bu sezon şampiyon olur. İkinci ve üçüncü olarak çıkacak takımların kim olduğunu düşünüyoruz” şeklinde. Bu görüş bizi asla gevşetmeyecek ve şımartmayacaktır. Bizim düşüncemiz futbolumuzu daha da güzelleştirip galibiyetler almaya devam etmek. Evimizde oynadığımız maçlarda sadece Kayseri Erciyesspor’a kaybettiğimiz 2 puan var. Bunun telafisini yaptık. Önümüzde çok önemli bir Çaykur Rizespor maçı var. Seyircisiz oynanacak. O maça da kesinlikle galibiyet için gideceğiz. Rize’den de galibiyetle dönerek liderliğimizi sürdüreceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
Bahattin Karapınar, namağlup liderliğin takımımız üzerinde herhangi bir baskı oluşturmadığını da ifade ederek şunları söyledi: “Bunun bize baskı oluşturacağını düşünmüyorum. Aksine hem bu ligde hem de Süper Lig’de büyük tecrübeler edinmiş oyunculardan kurulu bir takıma sahibiz. Rakiplerin bize karşı özel olarak hazırlandığını düşünmek bizi daha iyi motive ediyor. Güçlü bir yapıya sahip olduğumuzu Mersin İdmanyurdu maçının ikinci devresinde gördük. Aramıza yeniden katılan Serhat Akyüz, Zafer Demir gibi oyuncularımızın ilerleyen haftalarda takımımıza daha fazla katkı sağlayacağına inanıyorum. Bank Asya 1.Lig’deki takımlara bakıldığında en tecrübeli kadrolardan birine sahip olduğumuz görülüyor. Bunun avantajını kullanıyoruz. Yenilmemezliğimiz baskı oluşturmadığı gibi bizi daha iyi motive ediyor.”
GALİBİYETİ TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ
Mersin İdmanyurdu karşısında takımın ikişer kişilik mücadele ettiğini ve oyunun başından sonuna kadar galibiyeti hak ettiklerini belirten takım kaptan Tayfun Türkmen, yenilmeme serisini gidebildiği yere kadar devam ettirmek istediklerini söylerken, alınan galibiyeti kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan etti. Kazanmaları gereken maçta Mersin İdmanyurdu engelini güzel oyun ve ortaya koydukları mücadele ile kayıpsız geçtiklerini ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade eden takım kaptan Türkmen “İstediğimiz galibiyete ulaştık. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Bu galibiyeti bizi 90 dakika boyunca çok güzel bir şekilde destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Onları memnun ettiğimizi düşünüyorum. Her iki yarıda bulduğumuz gollerle 2-0’lık galibiyete ulaştık. Çok güzel oldu. Galibiyet ve yenilmeme serimiz devam ediyor. Amacımız bu seriyi gidebildiği yere kadar devam ettirmek. Bütün çalışmalarımız bu yönde. Arkadaşlarımı bir kez daha kutluyorum. Herkes iki kişilik mücadele ediyor. Bu uyumumuz sezon sonuna kadar devam eder ve Konya şehrini hak ettiği yere Süper Lig’e çıkartırız. Buna inancımız tam” şeklinde görüş belirtti.
EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ
İyi bir mücadeleye sahne olan maçta kendi rakiplerinden Mersin İdmanyurdu’nu mağlup ederek önemli bir engeli daha kayıpsız geçtikleri için mutlu olduklarını söyleyen Mehmet Ayaz ise  çıkışlarını seyircisiz oynanacak mücadelede Çaykur Rizespor’u yenerek devam ettireceklerini ve sezon sonunda hak ettikleri Turkcell Süper Lig hedefine mutlaka ulaşacaklarını belirtti. Ayaz, Mersin İdmanyurdu maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “Geçen hafta son anlada yediğimiz golle 2 puan kaybederek önemli bir avantaj yitirmiştik. Bunu bu maçta Mersin İdmanyurdu’nu mağlup ederek telafi ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü rakiplerimizle oynuyoruz. Mersin İ.Y. gerçekten iyi bir takım, dirençli oynadılar. Yeni kurulmuş olmalarına rağmen her iki takım adına da sahada gerçekten mithiş bir mücadele ve oyun vardı. Biz ilk dakikalarda golü bularak biraz da olsa rahatldık. Ama ikinci yarının geçen haftaki gibi olmaması adına arkadaşlarımızla soyunma odasında konuştuk. İkinci yarıya golü bularak iyi başladık. İyi bir maç oldu. Kazandık. Mutluyuz” görüşlerine yer verirken, 10.haftada deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor maçının seyircisiz olmasının kendilerine adına bir avantaj olacağını düşündüğünü belirterek, Rize deplasmanından galibiyetle dönerek sezon sonunda hak ettikleri yere ulaşma adına adım adım yollarına devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.