Karapınar: Konyaspor’u yaşatacağız

Karapınar: Konyaspor’u yaşatacağız

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, zor ve sıkıntılı bir dönemde görevi devraldıklarını belirterek, ilk önce Konyasporu yaşatmaya çalışacaklarını, daha sonra ise şampiyonluk hedefi için mücadele edeceklerini söyledi.

Konyaspor’da 13 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilen olağanüstü kongrede başkan seçilen Karapınar, yaptığı açıklamada, Konyaspor sevdasıyla bu göreve talip olduklarını, sorumluluk almaktan kaçmadıklarını belirtti. Karapınar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Konyaspor’u yeniden ayağa kaldırmak için bugünden itibaren çalışmalara başladıklarını belirterek, bugün teknik heyet ve oyuncularla bir araya geleceğini söyledi. Teknik heyetten transfer konusunda rapor istediğini ifade eden Karapınar, “Teknik direktörümüz Hüsnü Özkara’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüteceğiz. Eksik görülen mevkilere gerekli takviyeleri yapacağız. Transferi kısa sürede tamamlayarak yeni sezon hazırlıklarını tam kadro sürdürmek istiyoruz” dedi.

Kulübün borçlarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Karapınar, şunları kaydetti: “Her kulübün olduğu gibi bizim de borçlarımız var. Kongre öncesi bu konuda ayrıntılı çalışmalar yaptık. İnşallah bu borçların en kısa sürede üstesinden geleceğiz. Bunun için Konya’nın ileri gelenleriyle görüştük, bazı konularda taahhütler aldık. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek, gerekli desteği vereceğini söyledi.”
Bank Asya 1. Lig’de misafir olduklarını anlatan Karapınar, “İlk önce Konyaspor’u yaşatmaya çalışacağız. Daha sonra ise tek hedefimiz şampiyonluk olacak. Bank Asya 1. Lig’de bir yıl misafir olarak kaldıktan sonra tekrar layık olduğumuz Süper Lig’e döneceğiz. Bunu başaracak gücümüz, potansiyelimiz ve inancımız var” diye konuştu. Karapınar, Konyaspor’un sadece yönetim kurulunun değil, tüm Konya’nın takımı olduğunu vurgulayarak, şehri takıma sahip çıkmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.