Karamollaoğlu: Belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz

Karamollaoğlu: Belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz

Konya’da konuşan Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, “Konya’da bizim dönemimizde şaheserler ortaya kondu. İnşallah, biz bu dönemde de geleceğiz ve belediyecilik nasıl olacak Türkiye'ye göstereceğiz” dedi

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı Aralık ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Bayır Diamond Otel'de yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Toplantıya; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun yanı sıra; parti Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Avukat Hasan Hüseyin Uyar, Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkafa, Milli Görüş çınarlarından Ali Güneri, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, AGD yetkilileri, MİLKO temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Parti Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, büyük bir coşku ile salona giriş yaptı. Karamollaoğlu, partilileri selamladı. Partililer tarafından "İnadına Saadet, Bir Hilal beş yıldız iktidara hazırız, Konya'dan dünyaya Milli Görüş kıyama, Bilge başkan Temel Başkan,Avrupa değil, İslam Birliği" sloganları atıldı.

2-6_880x440-001.jpg

KONYALILAR 3 MİLLETVEKİLİ OYU VERMİŞTİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ülke üzerinde oynanan oyunların ne olduğunun iyi bilinmesi gerektiğini dile getirdi. “Milli Görüş siyasetinin temelin 1969 yılında Konya'da atıldı” diyen Karamollaoğlu, “Konyalılar, Erbakan Hocamıza 3 milletvekili çıkaracak kadar oy verdiler. Bu anlamda Konya, bizim için çok önemli. Hak ve batılı iyi ayırt eder Konyalılar. Kimse ümitsizliğe kapılmasın. Çare var ve bu çare Saadet Partisidir. Toplumun her kesiminin ciddi problemi var. Gençlerimiz ümitsizliğin içinde. Eğitim rezalet. Hükümetin eğitimden anladığı hiç bir şey. Bu işler akıllı tahtalarla, tabletlerle, binalarla olmaz. Hükümet, gençlerin düşünmesini istemiyorlar. İktidarın en büyük korkusu, insanların düşünmesi. Beyin göçü yaşanıyor, bunu engellemek imkânsız. İktidar, sorgulayan insanlardan da rahatsız. Bizim düşünen insanlara ihtiyacımız var. Davasının delisine de ihtiyacımız var. Nereye gitsek, karşımıza en fazla gençler çıkıyor. Kurtuluşa gençler ile kavuşacağız. Gençler, bizimle birlikte olduğunu söylüyor. Bizim davamız işte bu yüzden farklı. Hanım kardeşlerimizin seçimler öncesi sorumluluğu yüksek. Nene Hatunlara ihtiyaç var. Hepsine gerekli imkânları sağlayacağız” şeklinde konuştu.

2-1_880x440-001.jpg

HERKES YİNE KONYA'YI ÖRNEK GÖSTERECEK

Dertlerin çok olduğuna değinen Genel Başkan Karamollaoğlu, adaletsizliğin başını alıp gittiğini ifade etti. Yolsuzluk ve israf iktidarın kimliği haline geldiğinin altını çizen Karamollaoğlu, hiç bir vatandaşın haklarının korunacağından emin olmadığını aktardı. Basın hürriyetinin aynı zaman da siyasilerin de tehdit altında olduğunu kaydeden Karamollaoğlu, şunları kaydetti: “Kimse bunları görmezden gelemez. İş ehline tevdi edilmiyor, liyakâta önem verilmiyor. Hükümet, her işi düşünmeden yapıyor. Böyle ülke yönetilmez. Balık, baştan kokar. Bizdeki yönetim modeli kimse de yok. Bu yönetim tarzına diktatörlük denilir. Adalet ile seçim farklı şeylerdir. Hakimler, dürüst olmalıdır. Hakimler, etki altında kalmadan ve korkusuzca hüküm vermelidir. Şuan adalet değil, ülkede zulüm var. Yöneticiler bir hata yaptığında alimler hataya kılıf bulmaya çalışırlarsa o ülkede adalet olmaz. Yavaş yavaş alimlerimiz çıkıp konuşmaya başladı. Sayıları da artacak. Hakimler için de öyle olacak. Onlar da 'Yeter artık bu iş böyle gitmez' diyecekler. Dış politikada da çıkmaza girdik. Şahsiyetli bir dış politika diyoruz sürekli. At binicisine göre kişner. Erbakan Hoca İslam Birliğini hiç unutmadı. Kudüs mitingleri yapıldı. 80 yılında belediye başkanlığını biz yine Konya'da kazandık. Konya, bizim en önemli belediyemizde. Şaheserler ortaya kondu. Herkes, Konya'yı örnek gösterdi. İnşallah, biz bu dönemde de geleceğiz ve belediyecilik nasıl olacak Türkiye'ye göstereceğiz. Bunları yaparken, el birliği ile yapacağız. Belli bir maddi imkâna sahip değiliz. Her parti, en az 70 milyon hazine yardımı alıp seçim çalışması yürütecekler. Tanıtım yetersizliğimiz de var, imkânsızlıklarımızdan dolayı. Basının yüzde 95'i iktidarın elinde. Medya hakimiyeti onlarda. İktidar, artık miting yapmayacağını söyledi. Çünkü mitinglerine artık kimse gitmiyor. Sosyal medyada her yerde onları göreceğiz. Başka kimseyi görmek istemiyorlar. Troller var sadece küfür ve hakaret ediyorlar. Böyle girilen bir seçimin neresi adil olacak? Kapı kapı dolaşacağız ve gerçekleri vatandaşa anlatacağız. Elini sıkmadığımız bir vatandaşımız kalmayacak. Vatandaş, bizim var olduğumuzu ve prensiplerimizi bilecek. Bu seçimle iktidar değişmeyecek. Ama iktidar, oyların eskisi gibi kolay kazanılmayacağını görecek. Seçime 3 ay bir hafta kaldı. Seferber olmak zorundayız.”

1_880x440.jpg

TÜRKİYE'DE CİDDİ BİR EKONOMİK KRİZ VAR

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, ise "Her seçim öncesi iktidar belli meseleleri dile getirir. Türkiye'nin bir beka sorunu var. Beka sorununun gerekçeleri ortaya konulmalı. Bazı şeyler iyi tahlil edilmedi. Beka sorunu iktidardan ve yandaşlarından kaynaklanıyor. Irak'ta meydana gelen olayların biz neresindeyiz sorusuna da cevap yok. Türkiye, 1950 sonrası ilk defa parti devleti haline geldi. Yanlışların en büyük sebeplerinden biri de bu. Parti devletinde meseleler istişare ile çözülemez. Tek partinin bekasına düşülür. Devlet ve milletin beka sorunlarına sahip çıkılamaz. Türkiye'nin her alanda bir beka sorunu var. Ekonomik meseleler ile ilgili ciddi sıkıntılar var. Kriz yok denilse bile Türkiye'de ekonomik kriz var. Yönetim anlayışındaki anlayış beka sorununun temelidir. Her şeyin güllük gülistanlık olduğu gösteriliyor. Vatandaş ise çıkmazın içinde. Meseleye vakıf olan insanların günahlara, yanlışlara karşı bin bir türlü gerekçe ve kılıf bulmaya çalışmalarıdır. Milletin alimleri, yanlış olan meselelere yanlış demezse sorunlar düzelmez. Biz, ABD'nin ittifaklarına İslam coğrafyasını feda etmedik. İktidar, iltifatlara çok kolay geliyorlar. ABD'nin ipi ile kuyuya inilmez. ABD, Ortadoğu'dan çekilmez. Irak'tan, Afganistan'dan çekildi mi? Hayır. İnsanların artık özüne dönmesi gerekir. Millet artık yalanlara ve algılara kanmayacak. 31 Mart seçimleri, bu milletin geleceğinin kurtuluşu ile ilgili kapıları açacak” dedi.

img_0733_880x440.jpg

100 YILDA YAPILAMAYANLARI YAPTIK

Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya da 1969 yılında siyasi hayata girdiklerini ve o günden bugüne Milli Görüş partilerinin önemli hizmetlere imza attığını belirtti. Çetinkaya, "Ülkenin kaderini değiştirecek projelere imza attık ve yaşanabilir bir Türkiye inşa ettik. Ağır sanayi hamleleri, D8'ler iktidarda kaldığımız 4 yıl 3 ayda oldu. Kısa sürede 100 yılda yapılan faaliyetlerden daha fazlasını yaptık. İlk günkü heyecana sahibiz. Milli Görüş, şefkat, adalet ve sevgi temelidir. Gayemiz bütün insanlığın saadetidir. Yaşanabilir ve yeniden Büyük bir Türkiye'yi mutlaka inşa edeceğiz. Adil bir düzeni ortaya koyacağız" diye konuştu.

İLK ZİYARET EDECEĞİMİZ BELEDİYE KONYA OLACAK

Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman ise şöyle konuştu: "Ülke olarak karanlığın içindeyiz. Saadet Partisi olarak karanlığı değil, aydınlığa adımlıyoruz. Bütün insanlığın gözü bizim üzerimizde. İhalesi olanlar, ataması olanlar, belediye başkanı olmak isteyenler TBMM'de karşı odaya derdi olanlar bize geliyor. 31 Mart seçimlerinde vatandaşımızın kötü yönetime mecbur bırakılmaması gerektiğini herkese anlatmalıyız. Seçimler döneminde en iyi gayreti ortaya koyacağız. Dünya Siyonizmi için Milli Görüşçüler tehlikeli olarak görülüyor. Çünkü biz, onların oyunlarını bozmaya çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart'tan sonra Konya'da belediyeyi ziyaret etmeye geleceğiz. İnanıyoruz Türkiye genelinde ve Konya'da zafer bizim olacak.”

HÂLİD ŞEN - EMRE ÖZGÜL

2-7_880x440.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum