Karamercan: Şimdi destek zamanı

Karamercan: Şimdi destek zamanı

Konya Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan, Konyaspora herkesin sahip çıkma zamanı olduğunu belirterek, Konyasporun sözde değil özde desteğe ihtiyacı var dedi.

Konyaspor’un mutlaka yeniden süper lige çıkmasının şart olduğunu ifade eden Karamercan, yeşil-beyazlı ekibin ligden düşmesi ile şehrin ekonomik olarak da olumsuz etkilendiğinin altının çizdi.Konyaspor’un şehrin ileri gelenleri tarafından bir kambur gibi görüymesinin son derece yanlış olduğuna dikkat çekerek, “Konyalılar olarak öncelikle bu yanlıştan vazgeçmeliyiz ve Konyaspor’u bu şehrin kamburu değil, Türkiye ve dünya’ya açılan penceresi olarak görmeliyiz” diye konuştu.

Konyaspor’un Çanakkale Dardanelspor deplasman masraflarını Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı sayın Bekir Duvarcı ile birlikte karşıladıklarını, bundan da son derece memnuniyet duyduklarını, özellikle de takımın Çanakkale’den 3 puanla dönmesinin kendilerini ayrıca mutlu etiğini söyleyen Ali Osman Karamercan, “Konya’da yaşayan insanlar olarak el ele vererek bu takımı süper lige çıkarmanın tam zamanı” dedi. Karamercan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Konyaspor bu şehrin yüzakıdır. Konyaspor bu şehrin misyonudur, vizyonudur. Konyaspor bu şehrin bir realitesidir. Bunu herkes kabul etmek zorundadır. Dolayısıyla dünya şehri diye gurur duyduğumuz bu şehrin takımı da kimse kusura bakmasın Bank Asya’nın takımı değildir. Şehrin büyüklüğü ile orantılayacaksak meseleyi o zaman bu takımın yeri süper lig ve o ligin en üstleri olmalıdır.”
Konyaspor’un süper ligden düşmesi ile birlikte şehrin küçük, ama lokomotif esnafının olumsuz etkilendiğinin de altını çizen Karamercan, “Konyaspor’un Bank Asya’ya düşmesi ile birlikte küçük, ama şehrin ekonomisini canlandıran, ayakta tutan lokantacı, otelci, kuruyemişçi, aklınıza ne gelirse gelsin küçük esnafı olumsuz etkilenmiştir. Dolayısıyla Konyaspor sadece sporseverleri değil, Konyaspor’u seven esnafları da üzmüştür. Bizler elimizden geldiğince bu takıma sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu şehrin Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Sanayi Odası, Sendikaları, kurumların yanında önemli insanları takıma sahip çıkmalı, en azından takımın birer deplasman üstlenmeli. Bekir Duvarcı ile Ali Osman Karamercan kendi ceplerinden bir deplasman masrafını karşılıyorlarsa, bu şehrin dinamikleri de bu konuda duyarlı olabilirler” diyerek, bu şehrin nimetlerinden her şekilde yararlanan insanların, kurumların Konyaspor gerçeğini göz ardı etmemelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.