Karadeniz'de pusuya yattık

Karadeniz'de pusuya yattık

Perşembe günü kupa maçında Arsinspor ile karşılaşan Torku Konyaspor, yarın da Trabzonspor ile ligin 6. haftasında zorlu bir 90'a çıkacak. Kartal, hazırlıklarını burada sürdürüyor. Tütüneker, takımına güveniyor

Torku Konyaspor’da Ziraat Türkiye kupası maçının ardından gözler, Pazar günü deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçına çevrildi. Türkiye kupasında, önceki gün Arsinspor’u evinde, ikinci yarıda attığı gollerle yenerek 3. tura yükselen yeşil-beyazlı’ların Trabzon Nov oteldeki kampı devam ediyor. Maçtan sonra Arsin’den Trabzon’a geçerek dinlenen Kartallar, dün Trabzonspor tesislerinde taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaptılar. Bugün de taktik çalışarak hazırlıkları tamamlayacak olan Torku Konyaspor’da, Pazar günü saat 16.00’da oynanacak Trabzonspor maçı öncesi sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Mehmet Güven dışında eksik yok.

DÖNÜŞ ANKARA ÜZERİNDEN

Arsinspor ile yapılan Türkiye kupası maçında Kokaloviç ve İshak ile birlikte oyuna sonradan giren Borek ve N’Douassel dışındaki oyuncularını dinlendiren yeşil-beyazlı teknik adamlar, Trabzonspor maçından umutlu olduklarını dile getirdiler. Kupa maçında iyi bir görüntü veren Ömer Ali Şahiner, Djalma ve N’Douassel’in ilk 11’de yer alabilecekleri ileri sürüldü. Ancak, kesini kararı bugün yapılacak antrenmanın ardından teknik adamlar verecek. Torku Konyaspor, Pazar günü maçtan sonra akşam uçakla Ankara’ya, oradan da otobüsle Konya’ya dönecek. Futbolculara, Trabzonspor maçının sonucuna göre muhtemelen Pazartesi günü izin verilecek. Erciyesspor maçının hazırlıkları, izin yapılması halinde Salı günü başlayacak.

TÜTÜNEKER'DEN AÇIKLAMA

Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, kazanılan her maçın ilerisi için büyük moral verdiğini söyledi. Alt lig takımlarıyla oynanan maçlarda konsantrasyonu sağlama adına zorluklar olduğunu belirten ve antrenman için tesislerini kendilerine tahsis eden Trabzonspor’a teşekkür eden Tütüneker açıklamasını şöyle sürdürdü.

"Arsinspor karşısında özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğumuz oyun ile turu hak ettik. Bakıldığında ligde olduğu gibi bu maçta da çok sayıda pozisyona girdik. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olabilirsek maç kazanmamız daha da kolay olabilir. Şans verdiğimiz oyuncularımızın son durumlarını görme adına bizim için iyi bir maç oldu. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Kazanılan her maç takımımızın ileriye daha moralli bakması adına bizim için çok önemli. Arsinspor'a bundan sonraki mücadelesinde başarılar diliyoruz. Önümüzde Pazar günü Trabzonspor ile ligde oynayacağımız önemli bir maç var. Gençlerbirliği karşısındaki mücadeleci oyunumuzu biraz daha ileriye taşıyarak bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahip olduğumuza inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.