Karadağ, istifa etti

Karadağ, istifa etti

Üst üste kötü sonuçlar alarak ligde kalma şansını zora sokan Üniversitesporda Antrenör Cengiz Karadağ istifa etti. Sarı-mavilileri Türk Telekom maçına yardımcı antrenör Gökhan Güney hazırlayacak

BEKO Basketbol Ligi’nde son 2 haftaya girilirken düşme korkusunu yakından hisseden temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde antrenör Cengiz Karadağ istifa etti. Takımını 2 kritik hafta kala yalnız bırakan Karadağ’ın oluşan şartlar gereği istifa ettiği, takımı Türk Telekom maçına yardımcı antrenör Gökhan Güney’in hazırlayacağı bildirildi. Aliağa’ın yardımcı antrenörü Murat Aşkın’ın yerli oyuncularla, son ana kadar takımı için mücadele ederek, ligde kalma umutlarını yeşertirken, Üniversitespor antrenörü Cengiz Karadağ’ın 2 hafta kala takımı yalnız bırakması şaşkınlıkla karşılandı. Karadağ’ın istifası hakkında konuşan Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, Karadağ’ın takımın önünü açmak için istifa ettiğini söyledi. Cengiz Karadağ’ı kalması yolunda ikna etmediklerini vurgulayan Kamanlı, “Türk Telekom maçına yardımcı antrenör Gökhan Güney ile hazırlanacağız. Umarım kalan iki haftada alacağımız sonuçlarla ligde kalırız” dedi. Kamanlı, lig bitiminde takımda revizyon yapılıp yapılmayacağına henüz karar vermediklerini, lig bitiminde bunu düşüneceklerini söyledi.

Aliağa karşısında şok bir yenilgi alarak hem taraftarını üzen hem de ligde kalma şansını sıkıntıya sokan sarı-mavililerde oyuncuların Türk Telekom maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmedikleri belirtildi.
Basketbol Şube Sorumlusu Kamanlı, Türk Telekom maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Üniversitespor’un ligde kalmasını sağlayacak tek faktörün oyuncular olacağının altını çizen Kamanlı, oyuncuların üzgün olduğunu, ancak son 2 maçı kazanmaktan başka bir çarelerinin olmadığını vurguladı. Türk Telekom’un gücünün farkında olduklarını, ancak seyirci desteğiyle rakiplerini mağlup etmekten başka bir şey düşünmediklerini belirten Kamanlı, “Ligde son kozlarımızı oynuyoruz. Şampiyonluk hedefleyen bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Kazanıp Aliağa ve Antalya Kepez’in kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.