Kanat: Aceleci değiliz

Kanat: Aceleci değiliz

Torku Selçuk Üniversitesi Gelişim Koleji maçının hazırlıklarına yarın başlıyor

Torku Selçuk Üniversitesi Gelişim Koleji maçının hazırlıklarına yarın başlıyor. Halil Üner’in Trabzonspor ile anlaşmasının ardından hoca arayışlarına giren temsilcimizde kulüp başkanı Kanat, aceleci olmayacaklarını söyledi 

18. hafta mücadelesinde orta sıralarda yer alan Gelişim Koleji ile karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesi, bir günlük dinlenmenin ardından çalışmalara yarın yeniden başlayacak. Temsilcimiz salı günü İzmir’e gidecek. Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yoğun maç ve idman trafiğinde bugünü dinlenerek geçirecek. 18. hafta maçında deplasmanda Gelişim Koleji ile karşılaşacak olan sarı-mavili temsilcimiz yılbaşı nedeniyle hazırlıklarına bugün için ara verecek. Sarı-mavililer yarın yeniden bir araya gelerek çalışmalara kaldıkları yerden devam edecekler. İzmir yolculuğu da bir değişiklik olmaması halinde salı sabahı başlayacak.

Son sekiz maçını kazanarak müthiş bir seri yakalayan Torku Selçuk Üniversitesi, zorlu İzmir deplasmanından da mutlu dönerek hem seriyi, hem de zirve takibini sürdürmek istiyor. Orta sıralarda yer alan Gelişim Koleji ise play-off iddiasını devam ettirmek için bu maça büyük önem veriyor. Alınan bilgiye göre takımın Gelişim Koleji maçına yardımcı antrenör ile çıkacağı ve devre arasında antrenör konusunun netlik kazanacağı belirtildi. İlk olarak kısa bir süre önce Olin Edirne’den ayrılan tecrübeli çalıştırıcı Gökhan Taştimur’u gündemine alan temsilcimizin bir diğer alternatifi ise Bornova Belediyesi’ni 1. Lig’e çıkartan ancak bu kulübün kapanmasıyla sezon başından buyana boşta olan Aclan Kavasoğlu.

Halil Üner’in Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor’a gitmesinin ardından Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni koç arayışı sürüyor. Sarı mavililerin gündeminde Aclan Kavasoğlu, Cem Akdağ ve Olin Edirne’yi şampiyon yapan Gökhan Taştimur’un olduğu öğrenildi. Kulüp Başkanı Fikret Kanat, yeni antrenör konusunda aceleci davranmayacaklarını belirtti. Kanat “Halil Üner’in takımdan ayrılmasının ardından oyuncularımızın motivasyonlarında bir düşüş yok. Neticede oyuncuların sürekli karşılaştığı bir durum. Önemli olan bu gibi durumlardan etkilenmeyerek önümüzdeki maçlardan da galibiyetle dönebilmektir” dedi.

KONGREYE 11 OCAK’TA

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi olağanüstü genel kurul kararı aldı. Sarı-mavili ekibin yöneticileri yapılan değerlendirme toplantısında özellikle içerisinde bulunulan maddi sıkıntıyı aşabilme adına genel kurula gitme kararı alırken, çoğunluk sağlanırsa 11 Ocak’ta, sağlanamazsa 18 Ocak’ta yapılacak genel kurulda mevcut yönetimde yer alan ancak iş yoğunluğu nedeniyle kulüp çalışmalarına çok fazla vakit ayıramayan bazı isimlerin liste dışı kalacağı yerlerine ise yeni ve heyecanlı yöneticilerin kulüp yönetimine gireceği kaydedildi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.