Kamp sona erdi

Kamp sona erdi

Konyasporun Antalya kampı dün oynanan Rubin Kazan maçıyla birlikte sonra sona. Yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü iç sahada Hacettepe ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün başlayacak.

Lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendiren Konyaspor, dün Konya’ya döndü. Yeşil-beyazlılar, Tatlıcak tesislerinde dinlenmeye çekildi. Belek’te, Çarşamba günü kampa giren, Eskişehirspor ve Rubin Kazan takımlarıyla özel maçta karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü iç sahada oynanacak Hacettepe maçının hazırlıklarına bugün başlayacaklar. Moral süper. Yarın ve Perşembe günü taktik ağırlıklı iki çalışma daha yapacak olan Kartallar, Cuma günü ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecekler. Yeşil-beyazlı takımda, Hacettepe maçı öncesi önemli bir eksiki yok. Antalya kampında sakatlanan ve düz koşulara yapan, Rubin Kazan maçında takımda yer almayan kaptan Ömer, rahatsızlığı nedeniyle son iki maçta forma giyemeyen, Antalya kampında da özel maçlarda oynatılmayarak dinlendirilen Serhat Akın ve Ayman Hacettepe maçında takımdaki yerlerini alacaklar. Ülkesinin milli takımında yer alan Kratochvil ise Perşembe günü Konya’ya dönerek  takıma katılacak. Serhat Akyüz ve Erdal’ın uzun sakatlık döneminden sonra takıma katılmaları ve Antalya’daki özele maçlarda yer almaları sevinç yarattı. Koray ve Caner’in de en kısa zamanda yeşili sahalara dönecekleri bildirildi.  

HACETTEPE MAÇINI KAZANACAĞIZ
Konyaspor’un peş peşe gelen mağlubiyetlerle sıralamada hak etmediği bir yerde bulunduğunu söyleyen tecrübeli oyunculardan Zafer Demir ve Cihan Haspolatlı, “Hacettepe Spor maçını kazanarak hem istenmeyen gidişimize son vereceğiz, hem de üst sıralara yükselme adına ilk adımı atmış olacağız” şeklinde görüş belirttiler. Trabzonspor karşılaşmasının ardından oynadıkları Gaziantepspor ve Büyükşehir Belediyespor maçlarında beklentilere cevap veremediklerini belirten Zafer Demir, “Bu maçlardan puanlarla ayrılmamız halinde rahatlayacaktık. Fakat istediklerimiz olmadı. Peş peşe gelen yenilgilerle kendimizi bir anda ligin alt sıralarında bulduk. Moral anlamında yaşadığımız sıkıntılı dönemde milli maçlar nedeniyle lige verilen ara bizim için çok iyi oldu. Antalya’da altı gün süren kampta yoğun tempoda antrenmanlar yaparken, ciddi rakiplerle de oynadığımız özel maçlarda istenilenin neresinde olduğumuzu gördük. Öncelikle Konyaspor’un ligde hak etmediği bir yerde bulunduğu gerçeğini söylemek gerekir. Takımın buradan bir an önce uzaklaşmasını sağlayacak olanlar bizleriz. Hacettepe Spor maçının önemini biliyoruz. Tek düşüncemiz kazanarak kalan haftalar öncesi istenmeyen kötü gidişimize dur demek, ama en önemlisi de moral anlamında bir kazanım yaşamak. Bu kadro bunu başaracak güçte. Taraftarlarımızda buna inansın ve bize destek olsunlar” dedi.
TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYORUZ
Özellikle iç saha maçlarında istenilen sonuçları alamadıklarını ifade eden deneyimli oyunculardan Cihan Haspolatlı ise “Artık puan kayıplarının telafisinin zor olacağı haftalara girdik. Sürekli olarak iyi takım olduğumuzu ifade ediyoruz. Tek ihtiyacımız seri galibiyetler almak. Bunu başardığımız zaman Konyaspor’un puan cetvelindeki sıralaması daha farklı olacak. Bunu biliyoruz. Hacettepe Spor maçının önemi son haftalarda rakiplerimizin de kazanmasıyla bir kat daha arttı. Hacettepe Spor’un ligdeki konumuna bakarak maçın kolay geçeceğini düşünmek doğru değil. Artık her takım kalan maçlarına kazanmak için çıkıyor. Ama biz de lige verilen arada iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Kazanmaktan başka çaremiz olmadığını biliyoruz. Bu da ister istemez üzerimizde bir baskı oluşturacak. Ama bu baskıyı sabırlı oynayarak ve taraftarlarımızın da olumlu yönde destekleriyle aşacağımıza ve maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Maçın Cumartesi günü oynanacak olmasına rağmen taraftarlarımızın tribünleri doldurarak ve son düdüğe kadar yanımızda olmalarını ve destek vermelerini istiyoruz. Hacettepe Spor maçı çıkışımız olacak. Buna tüm takım olarak inanıyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.