Kamp sona erdi

Kamp sona erdi

Torku Konyaspor’da Slovenya kampı 23 Temmuz’da başlayacak. Oyuncular 23 Temmuz Salı günü İstanbul’da toplanarak 12.30 uçağıyla Slovenya’ya uçacaklar. Torku Konyaspor’un Slovenya kampı 6 Ağustos’a kadar devam edecek

Torku Konyaspor’da Bolu kampı sona erdi. Transferde ise, dün yeni gelişmeler yaşandı. Kampa iki yeni futbolcu katıldı. Bolu Esentepe’de geçtiğimiz hafta sonunda kampa giren ve yoğun antrenmanlarla birlikte birde hazırlık maçı oynayan yeşil-beyazlı takımda futbolculara üç gün izin verildi. Önceki gün PTT 1. lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapılan hazırlık maçındaki futboluyla ilerisi için ümit veren Kartallar, dün sabah teknik, akşam saatlerinde de taktik antrenmanı yaparak Bolu kampını sonlandırdı. Çalışmada, Erdal ile U19 Milli takıma çağrılan İsmail Güven yer almadı. İkinci dönem hazırlıklarının ardından bazı futbolcular kadrodan çıkartılacak. Özellikle genç oyuncuların Anadolu Selçukluspor’a verilmesi planlanmakta.

Üç gün dinlenecek olan Torku Konyaspor’da Slovenya kampı 23 Temmuz’da başlayacak. Bolu kampının ardından yurt dışına çıkan yabancı oyuncular ile Almanya’da ameliyat olan Erdal Slovenya kampına oradan katılırken, yerli oyuncular ise 23 Temmuz Salı günü İstanbul’da toplanarak 12.30 uçağıyla Slovenya’ya uçacaklar. Torku Konyaspor’un Slovenya kampı 6 Ağustos’a kadar devam edecek ve 4-5 hazırlık maçı oynanacak. Torku Konyaspor’un, Gaziantep Büyükşehir Belediyespqor ile oynanan hazırlık maçında Şenol Akın, Ömer Ali Şahiner, Mehmet Uslu, Kibong Mbamba ve kaleci İtandja forma giymedi.. Yeni transferlerden Elvis Kokalovic, Ezechiel N’douassel ve Tomas Borek yeşil-beyazlı formayı giydi.. Bu futbolculardan N’Douassel ile Gebzesporlu ön libero Vedat Bora’nın iyi bir görüntü verdiği bildirildi. Torku Konyaspor’da, transferde dün yeni gelişmeler oldu.. Yabancı oyuncu transferinde ilerleme kaydedilemezken, kampa, Orduspor’dan Ali Çamdalı'nın katıldığı öğrenildi. Bu futbolcuyla birlikte Gebzesporlu Vedat ile dün sözleşme yapılması bekleniyordu..

TÜTÜNEKER:EKSİKLERİ GÖRÜYORUZ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, özel maçlarla eksikleri görüp ona göre hamle yapacaklarını söyledi. Fenerbahçe ile oynayacakları ilk lig maçında sahaya hazır çıkmak istediklerini kaydeden Tütüneker, “Şuan dipteyiz, takımın ne vereceği belli değil. Sürekli çalışıyoruz, maçlara da yorgun çıkıyoruz. Sabah akşam çalışmalar devam ediyor. Biz ilk lig maçına hazır olmak istiyoruz. O zamana kadar daha bir ay var. Bir aya kadar da inşallah kendi mantalitemize, mücadeleyi ve oyunu da getirebilirsek iyi anlamda öyle lige gidereceğiz. İlk maçımızda rakip biliyorsunuz Fenerbahçe. Fenerbahçe ya da Galatasaray fark etmiyor, biz ilk maçımızda öyle ya da böyle iyi bir durumda olmamız lazım” dedi. Takıma yeni transferler yapılacağını kaydeden Tütüneker, Orduspor’dan ayrılan Ali Çamdalı ile anlaşıldığını dile getirdi. Tütüneker, “İhtiyaca göre transfer yapacağız, onun için bu maçları oynuyoruz, eksiklerimiz nerede nedir onlara bakıp ona göre bir hamle yapacağız. Ama kesin olan şu, bir santrafor, bir golcüye ihtiyacımız var. Onu alacağız, bir tane kanat oyuncusu alacağız. İkisini de belirledik. Onlarla konuşuyoruz pazarlık yapıyoruz. Onlarda kadroya katıldığı zaman daha iyi olacak. Ali Çamdalı ile ve bir tane daha yerli olabilirse olur. Böyle bir ekiple yolca çıkacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.