Kamanlı: Telafisi var

Kamanlı: Telafisi var

Üniversitesporda Mersin maçından sonra moraller bozulurken, Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, Oyak Reno maçını düşündüklerini söyledi. Oyak hazırlıkları başladı

BEKO Basketbol Ligi’nde gözünü yeniden Play-Off hedefine diken temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde Mersin Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle moraller bozuldu. Ligde son 3 haftadır müthiş bir seri yakalayan sırasıyla Pınar Karşıyaka, Casa Ted Kolejliler ve Antalya Kepez’i mağlup eden sarı-mavililerde Mersin maçıyla birlikte seri sona erdi. Bu maçla birlikte ligde 15.mağlubiyetini alan sarı-mavililerde gözler şimdi 25.hafta karşılaşmasında Konya’da oynanacak Oyak Renoult karşılaşmasına çevrildi. Temsilcimizde Ekene Ibekwe 26 sayı ile yıldızlaşırken, yeni transferlerden Muare Smith ile Leroy Hickerson takıma yeni yeni alışmaya başladıkları görüldü. Mersin deplasmanında Hickerson asist kralı olurken, sergilediği mücadele ile ilerleyen haftalar için umut verdi.

Genel Kaptan Murat Çetinkaya, Mersin maçını kaybettikleri için çok üzgün olduklarını bu maçı Oyak galibiyetiyle telafi edebileceklerini söyledi. Karşılaşmaya iyi başladıklarını, ancak ilerleyen dakikalarda üstünlüklerini koruyamadıklarını vurgulayan Çetinkaya şunları söyledi:
“Önemli bir maçı kaybettik bu karşılaşmayı kazansaydık ligde biraz daha rahatlayacaktık. Biz kazanıyoruz ama rakiplerimiz de kazanınca tam anlamıyla rahatladığımız söylenemez. Şimdi önümüzde Oyak maçı var. Bu maçı kazanarak Mersin mağlubiyetini telafi etmeye çalışacağız. Ligde bitime 6 hafta kaldı. Olumsuz düşünmüyoruz. Korkulu rüya görmemek için kalan 6 maçın 3 ya da 4’ünü kazanmalıyız”
KAMANLI: OYAK MAÇINI DÜŞÜNÜYORUZ
Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube Sorumlusu Yrd.Doç.Dr. Mehmet Kamanlı yaptığı açıklamada, “Mersin Büyükşehir Belediyespor, güçlü bir rakipti ama yine de kazanabilirdik. Son periyot sendromlarından bir türlü kurtulamıyoruz. Tüm önlemleri almamıza rağmen, bunu çözemedik. Yeni oyuncularımızın uyum sorununu hala aşmamaları da, ayrı bir handikap. Bu maç geride kaldı, Oyak Renault ile evimizde oynayacağımız maçı kazanıp, tekrar bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Düşme kelimesini ağzıma bile almak istemiyorum, çünkü böyle bir endişemiz yok. Bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımız, öyle umuyorum ki bu maçta da yanımızda olacaktır. Onların desteğiyle rakiplerimizi hep yendik, Oyak Renault maçında da taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Herkesi salona bekliyoruz” dedi. Öte yandan sarı-mavililer, Oyak Renault ile 4 Nisan Cumartesi günü 19 Mayıs Spor Salonu’nda başlayacak. Temsilcimizde zorlu maç öncesi eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.