Kale: Halkımızı mahcup etmeyeceğiz.

Kale: Halkımızı mahcup etmeyeceğiz.

AK Parti Cihanbeyli Belediye Başkan adayı Mehmet Kale, Yeniceoba, Bulduk, Kütükuşağı, Büyükbeşkavak, İnsuyu beldeleriyle Küçükbeşkavak, Çöl, Çimen, Tüfekçipınar, Zaferiye, Beyliova ve Böğrüdelik köylerini ziyaret etti.

Ziyarete, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun da eşlik etti.

Kale, yaptığı açıklamada, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin, sadece Konya ve Türkiye için değil, tüm dünya mazlumları açısından da büyük bir anlam ve önem taşıdığını belirtti.

Seçimin, millet egemenliği, milli irade ve demokrasinin zaferini ilan edeceğini ifade eden Kale, şunları kaydetti:

"Türkiye'de gerçek yerel kalkınma, AK Parti ile başlamıştır. Yerel yönetimlerde insan ve hizmet odaklı yönetim anlayışına sahibiz. Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle önümüzdeki dönem tüm Cihanbeylimiz için sergileyeceğiz. En büyük idealimiz ilçemize, halkımıza en iyi hizmeti vermektir. En önemli ilkemiz de 'ben' değil, 'biz' anlayışı olacaktır. Attığımız her adımda, koyduğumuz her tuğlada 'vatandaşlarımıza nasıl daha iyi hizmet verebiliriz'i düşüneceğiz. Siz değerli halkımızı mahcup etmeyeceğiz. Bunun için gece-gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyorum. Yeni Büyükşehir Yasası ile seçimlerin hemen ardından yepyeni hizmet dönemine başlayacağız. İnşallah Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek ile kol kola vererek, ilçemize tarihinde görülmemiş en kaliteli ve en iyi hizmeti vereceğiz."

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal ise "ben" değil, "biz" faktörünü kullanarak, belediye başkan adayı Mehmet Kale'nin yanında olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.