Kadınhanı Belediyeden centilmenlik daveti

Kadınhanı Belediyeden centilmenlik daveti

Kadınhanı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hulusi Çökgel, deplasmanda oynadıkları Stadspor maçını değerlendirmesini ve bu sezonki hedeflerini açıkladı

Kadınhanı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hulusi Çökgel, deplasmanda oynadıkları Stadspor maçını değerlendirmesini ve bu sezonki hedeflerini açıkladı.

Başkan Çökgel, yazılı olarak yaptığı açıklamasında şu s özlere yer verdi. “Kadınhanı Belediye spor olarak ligde centilmence mücadele vermeye devam ediyoruz. Son olarak deplasmanda oynadığımız Stadspor maçında spor adına istenmeyen olayların çıkması bizleri derinden üzmüştür. Bu tür hareketler Türk ve Konya sporuna yakışmıyor. Onun için her kesim üstüne düşen görevi yapmaya davet ediyorum. Deplasmanda oynadığımız ve hatırlamak istemediğimiz olayların bir daha tekrarlanmamasını temenni ediyoruz.

Kadınhanı Belediye spor olarak bugüne kadar centilmence mücadelemizi sürdürdük. Bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz.

Stadspor maçında Kadınhanı spora yakışır bir şekilde mücadele eden ve sahadan galip ayrılarak hedefine bir adım daha yaklaşan takımımız oyuncularını, antrenör ve yöneticilerini bu başarılarından dolayı kutluyorum. Ligde mücadele eden tüm ekiplerinde centilmence mücadele etmelerini istiyor ve başarılar diliyorum” Spor Servisi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.