İzinler bitti işbaşı yapıldı

İzinler bitti işbaşı yapıldı

Hollanda kampının ardından futbolculara verilen izinler sona erdi ve yeşil beyazlı temsilcimizde üçüncü dönem hazırlıkları şehrimizde başladı. Konya'daki çalışmalar TSYD turnuvasına kadar sürecek

Torku Konyaspor’da iki günlük izinin ardından lig hazırlıklarının üçüncü dönemi dün Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde başladı.   Hollanda kampında oynadığı hazırlık maçlarında iyi bir görüntü veren ve bu performansı, Eskişehirspor maçıyla başlayacak lige de yansıtarak sezona iyi başlamak isteyen Torku Konyaspor’da hazırlıklar TSYD kupası turnuvasına kadar Konya’da gerçekleştirilecek.. Tesislerin onarımda olması nedeniyle bir otelde kampa giren yeşil-beyazlılar antrenmanları ise yine tesislerde yapacaklar.

TSYD Ankara şubesinin düzenlediği turnuvada mücadele ederek lig öncesi son provayı gerçekleştirilecek olan Torku Konyaspor, üçüncü dönem hazırlıkları boyunca biri Ankaraspor olmak üzere en az 2 hazırlık maçı oynayacak. Diğer maçın yapılacağı rakip ise bugün belli olacak. Hazırlık maçlarına günü birlik gidilip gelinecek.  Torku Konyaspor’da, kaleci transferinde dünde sonuca ulaşılamadı. Fenerbahçe’den Ertuğrul ve Galatasaray’dan Aykut’un transferi için girişimler sürüyor.

YÖNETİM MEMNUN

Yeni sezon için iddialı bir takım kurulduğunu söyleyen Torku Konyaspor'lu yöneticiler, sezonun açılmasını dört gözle beklediklerini belirterek, “Ligin en gösterişli takımlarından biri biz olduk” şeklinde konuştular. Yönetim olarak, kaleci dışında takımın ihtiyacı olan bölgelere takviye yaptıklarını söyleyen Torku Konyaspor'lu yöneticiler, kaleci sorununu da kısa süre içinde çözeceklerini , bunun için de taraftarların daha sabırlı olmalarını istediler. Kaleci tercihlerini yerliden yana kullanma düşüncelerinin bu transferi geciktirdiğini ifade eden yöneticiler, Aziz Yıldırım'dan haber beklediklerini sözlerine eklediler.

GÜMÜŞDAĞ'A BAŞARI TEMENNİSİ

Kulübümüzü temsilen Başkan Yardımcımız Güven Öten'in katıldığı ve Ankara'da yapılan Kulüpler Birliği Olağan Genel Kurulu'nda oybirliğiyle başkanlığa seçilen sayın Göksel Gümüşdağ ve ikinci başkan sayın Mesut Hoşcan'ı tebrik ediyor ve başarılar dilediğimiz yeni görevlerinin Türk futbolunun gelişimine katkılar sağlamasını temenni ediyoruz. Ayrıca sayın İlhan Cavcav'a da Kulüpler Birliği Başkanı olarak verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.