İyi günler bizi bekliyor

İyi günler bizi bekliyor

"Mücadeleye baktığınız zaman, iyi oynuyoruz. Yeni gelenlerle beraber Süper Lig'e adapte olursak 'iyi günler bizi bekliyor' diyebiliriz" "Transfer dönemi bizim açımızdan iyi geçti, iyi transferler yaptık. Eksik noktalarımızı tamamladık"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, yapılan son transferlerle iyi bir takım haline geldiklerini ve takımın mücadelesinden memnun olduğunu, Spor Toto Süper Lig'e biraz daha adapte olabilirlerse kendilerini daha güzel günlerin beklediğini ifade etti.

'Lige verilen ara bizim için iyi oldu' sözleriyle değerlendirmesine başlayan Uğur Tütüneker, "Eksik noktalarımızı tamamladık. Yapılan yabancı transferlerinin yanı sıra Ergün Teber, Mehmet Güven gibi bu ligin tecrübeli isimlerini kadromuza dahil ettik. Bunlar bizim açımızdan gerçekten önemli transferler. İnşallah bize de katkı sağlayacaklardır. Geçen haftalarda mücadelelere baktığınızda çok kötü maçlar oynamadık. İyi oynuyoruz. Ama hep beraber bu lige az daha adapte olabilirsek daha iyi günler bizi bekliyor diyebilirim. Ben mücadelemizi çok beğeniyorum. İyi mücadele ediyoruz. Fakat oyuna her zaman ortak olamıyoruz. Biraz daha oyuna ortak olabilir ve top yüzdesini biraz daha arttırabilirsek bizim adımıza iyi maçlar olacak diye düşünüyorum. Bununla birlikte girdiğimiz pozisyonları da değerlendirdiğimiz zaman iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum. Gekas'ı transfer ettik. Geçen sene Kasımpaşa A.Ş.'de oynayan Djalma'yı kadromuza kattık. Bunların hepsi iyi oyuncular ve inşallah takımımıza da çabuk adapte olurlar ve bize katkı sağlarlar diye umuyorum" dedi.

Bir basın mensubunun 'Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarında takım konsantrasyon eksikliği yaşadı mı ?' sorusuna Tütüneker, "Oyuncularım konsantre olmasalar o mücadeleyi ortaya koyamazlardı. Kasımpaşa A.Ş. oyuncu kadrosuyla gerçekten çok kaliteli bir takım. Dolayısıyla onlara karşı zaman zaman sıkıntılar yaşadık. Ama üstün olduğumuz zamanlarda vardı. Takım halinde kapatmaları biraz daha iyi yapabilirsek iyi olacağız. Bunun için zamana ihtiyacımız var. Aramıza yeni katılanlar var. Bizim mantalitemizi alıp uygulayacaklar var. Birkaç haftaya daha ihtiyacımız var. Ama bizim takımın iyi olacağına inanıyorum. Bizim ilk hedefimiz Spor Toto Süper Lig'de kalmak. İyi futbol ile fazlası da gelirse bizim için çok iyi olur" cevabını verdi.

Teknik direktör Uğur Tütüneker, 'Yabancı sayısı 9 ve tribüne çıkacak isimler olacak' görüşüne "Sadece bizde 9 yabancı yok. Birçok takımda 10 yabancı var. Aynı şeyleri onlarda yaşayacak. Tercihlerimizi yerli oyuncu olmadığı için yabancıdan yana kullandık" karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.