İttifak Holding’in vergi rekortmenleri

İttifak Holding’in vergi rekortmenleri

Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz tarafından açıklanan, Konyanın kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde, Adese AVM, Selva Gıda, İmaş Makine ve Seha Yapı Konyada en çok vergi ödeyen ilk 100 firma içerisinde yer aldı.



Kurumlar vergisi dalında,  Konya’da en çok vergi ödeyen rekortmenler listesinde, geçen sene dördüncü sırada yer alan Anadolu’nun perakende markası Adese AVM, bu sene bir basamak daha yükselerek, Konya’nın en çok vergi ödeyen üçüncü firması oldu.
Türkiye’de makarna ihracatında lider konumda olan ve sektöründe de ülkemizin üçüncü büyük makarna markası haline gelen Selva Gıda ise aynı listede on birinci sırada yer aldı.
İttifak Holding’in ihracatçı kimliği ile ön plana çıkan firması İmaş makine otuz birinci sırada, İttifak Holding’in diğer bir iştiraki olan Seha Yapı ise elli beşinci sırada yer alarak ayrı bir başarıya imza attılar.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa, İttifak Holding iştiraklerinin bu başarısının, faaliyetlerde yüzde yüz kayıt içerisinde kalma ilkesinden kaynaklandığını ve bu ilkeden asla taviz vermediklerini ifade etti. Kazançlarında toplumunda payının olduğunu belirten Buğa, “Yüzde yüz kayıt içerisinde kalarak bölgemize, ülkemize ve tüm milletimize olan borcumuzu ödemiş oluyoruz. Bu şekilde birçok işletmemizin, her sene en yüksek vergi ödeyen kurumlar arasında üst sıralarda yer almasından dolayı onur ve mutluluk duyuyoruz. “dedi.
İşletmelerin saygın ve güvenilir markalara sahip olabilmeleri için, vergi ödeme sorumluluklarını tam olarak yerine getirmeleri gerektiğinin de altını çizen Buğa, Konya’da en çok vergi ödeyen kurumlar listesinde her zaman üst sıralarda olan İttifak Holding iştiraklerinin, uzmanlaşmış ve tecrübeli kadrolarına da teşekkürlerini iletti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum