İttifak Holding'e EXPO’da yoğun ilgi

İttifak Holding'e EXPO’da yoğun ilgi

İttifak Holding, uluslararası deneyimini ve yenilikçi çalışmalarını 21-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD EXPO’da katılımcılar ile paylaştı

“Birlikte Daha İyisini Yapabiliriz” mottosu ile uluslararası arenadaki iş birliklerine yenilerini eklemeyi hedefleyen İttifak Holding, 17. MÜSİAD EXPO’da Selva Gıda ve Selet şirketleri ile yer aldı. Orta Doğu, Afrika ve İslam ülkeleri ile olan ticaretlerinin güçlendirilmesinde katkısı olan MÜSİAD Fuarı’nı İttifak Grubu olarak önemsediklerini dile getiren İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, uluslararası iş birlikleri ve ortaklıklara imkan sunan 17. MÜSİAD EXPO’nun oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Farklı sektörlerdeki faaliyetleri ve uluslararası alandaki deneyimi ile katılımcıların dikkatini çektiklerini ve gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını belirten Tahir Atila; “120 ülkeye ihracat gerçekleştiren grubumuzun çalışmaya ve üretmeye olan isteği, yeni iş birlikleri oluşturma arzusu her zaman diri ve canlı olmuştur. İttifak Holding olarak azimle ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye ve dünyadaki iş insanlarını aynı çatı altında buluşturan Müsiad Expo bir taraftan çok verimli ve güzel ilişkilerin başlangıcına vesile olurken diğer taraftan da mevcut müşterilerimiz ve dostlarımızla bir araya gelmemizi sağlıyor. Dünya genelinde gönül ve fikir birliği yapmış kişi ve firmaların bir araya gelmesi de ayrı bir mutluluk vesilesi. Bu birliktelik hem işini büyütmek isteyenler için bir fırsat sunuyor, hem de ülke ekonomimize büyük katkılar sağlıyor” dedi.

TÜRKİYE İÇİN DEĞER ÜRETMEYE DEVAM

İttifak Holding’in ve MÜSIAD’ın kuruluş amaçlarının birbirine çok yakın olduğunu belirten Atila; Memleket sevdalısı kuruluşlarız. Ortak amacımız Türkiye için değer üretmek, memleketimizin insanına kazandırmak. Özellikle içinde bulunduğumuz ekonomik koşulları aşmamız, Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine ulaşmamızın yolu; yerli üretimden, yerli yatırımlardan, yerli kaynak kullanımından ve ihracata dayalı büyüyen bir ekonomi oluşturmaktan geçiyor. Biz de İttifak Holding olarak bu topraklarda üreten ve 120 ülkeye ihracat gerçekleştiren, sürekli yeni pazarları hedefleyen, bu vizyondan hareketle geçtiğimiz yıl ihracatını yüzde 33 artıran bir grubuz. Pek çok coğrafya ile ticaret halindeyiz ve her geçen gün bunlara yeni pazarlar ekliyoruz. Bu anlamda binlerce iş insanını bir araya getiren, ihracat, ithalat, yatırım ortaklıkları, teknoloji alışverişi gibi alanlarda uluslararası iş birlikleri ve ortaklıklara imkân sunan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nı da önemsiyor ve ilk günden bu yana destekliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.