İto Başkanı’ndan Seçim Açıklaması: Gündem Ekonomiye Dönecek

İto Başkanı’ndan Seçim Açıklaması: Gündem Ekonomiye Dönecek

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, cumhurbaşkanı seçiminin ilk turda tamamlanmasını olumlu karşıladı ve “Türkiye gündemi böylece yeniden siyasetten ekonomiye dönecek; artık işimize bakacağız. Çünkü Türkiye'nin...

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, cumhurbaşkanı seçiminin ilk turda tamamlanmasını olumlu karşıladı ve “Türkiye gündemi böylece yeniden siyasetten ekonomiye dönecek; artık işimize bakacağız. Çünkü Türkiye'nin kaybedecek vakti yok. “ dedi.

Çağlar’ın cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili açıklaması şöyle:

"Halkın oyuyla yapılan ilk cumhurbaşkanı seçimlerinde alınan sonuçların ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerin beklediğimiz ve ümit ettiğimiz gibi sonuçlanmasıyla ekonomik ve siyasi istikrarın devam edecek olması çok hayırlıdır. Sayın Erdoğan gibi iş dünyasına uluslararası özgüven kazandırmış bir Başbakan’ın Cumhurbaşkanı olarak daha büyük katkıları olacağına eminim. Seçimin ilk turda tamamlanması da iş dünyamız açısından çok hayırlı olmuştur. Türkiye gündemi böylece yeniden siyasetten ekonomiye dönecek; artık işimize bakacağız. Çünkü Türkiye'nin kaybedecek vakti yok. Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'nci Cumhurbaşkanı olacak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın aktif bir Cumhurbaşkanı olarak da iş dünyasının önünü açmaya devam edeceğine inancımız tamdır."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.