İtandje'ye övgü

İtandje'ye övgü

Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker: Bizim için gerçekten çok önemli olan bir galibiyet aldık. Bu ligin en iyi kalecilerinden birine sahibiz. Alacağımız galibiyetlele yolumuza devam edeceğiz

Kayseri Erciyesspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ve bunun zor dönemden geçerken kendilerine büyük moral olduğunu ifade eden teknik direktörümüz Uğur Tütüneker, milli maç arasını iyi değerlendirip iç sahadaki galibiyet serisini deplasmanda da tekrarlamak istediklerini söyledi. Maçın değerlendirmesini yapan Uğur Tütüneker, "Mücadele olmadan maç kazanılmıyor. Maçtan önce de 3 puana ihtiyacımız olduğunu söylemiştim. Bu maçta oyun kalıbımızı biraz daha fazla uygulamaya çalıştık. Bu maçta biraz daha fazla gol yememeye gayret gösterdik. Bu demek değil ki ileriye çıkmadık. Oyunu ileride de oynadık. Ama diğer maçlara oranla fazla pozisyona giremedik. Yakaladığımız fırsatlardan birini işi gol atmak olan Gkekas ile iyi değerlendirdik ve öne geçtik. Takımımı ortaya koyduğu futboldan, mücadeleden ve alınan 3 puandan dolayı kutluyorum. Hep zaman zaman diyoruz. Ligde de 7.haftayı geride bıraktık. Ama biz iki transfer dönemi yaşadığımız için takım olarak gerçek anlamda oturmamız biraz zaman alacaktır. Bu işler kolay olmuyor. Bunun farkındayız. İç sahada oynadığımız 4 maçtan Kasımpaşa A.Ş. maçı harici üçünü kazandık. Bu performansı maalesef deplasmanda oynadığımız maçlarda gösteremedik. İnşallah bundan sonraki haftalarda deplasmanlardan da puanlarla dönerek dış sahadaki kötü gidişimize son vermek istiyoruz. Bunu da başardığımız zaman ligde daha iyi konumlara geliriz diye düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

Kaleci İtandje'nin performansı ile ilgili düşüncelerini açıklayan  Uğur Tütüneker, "Gerçekten çok iyi bir kaleciye sahibiz. Bunu her maçta gösteriyoruz. Geriye dönüp bakıldığında biraz fazla gol yedik. Ama futbol takım oyunu. İşin bu tarafını düşünüyoruz. Bu ligin en iyi kalecilerinden birine sahibiz. Bunu da kalan haftalarda da iyi değerlendireceğimize inanıyorum" cevabını verdi.

Lige verilen arayı çalışarak değerlendireceklerini de sözlerine ekleyen Tütüneker, "Futbolcularıma 3 gün izin verdim.  Sonrasında Konya'da günde çift antrenmanla hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Hafta sonu İstanbul'da İstanbul Büyükşehir ile hazırlık maçı oynadıktan sonra bir gün izin vereceğiz. Gaziantepspor maçımız bayramdan hemen sonra olduğu için bayramda da çalışacağız. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip kaldığımız yerden galibiyetlerle yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz bu ligin yeni takımıyız. Şampiyonluğa oynamıyoruz. İlk 10'da sezonu tamamladığımız zaman bizim için şampiyonlukla eşdeğer bir başarı yakalamış oluruz " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum