İtandje Konyaspor'da!

İtandje Konyaspor'da!

Torku Konyaspor'un Yunanistan'ın PAOK takımından 1 yıllığına kiraladığı kaleci Charles Hubert İtandje transferi önceki gün kulübün Zafer'de bulunan tesislerinde gerçekleştirildi.

İmza töreninden önce beklenmeyen gelişmeler yaşandı. Daha önce her konuda anlaşan taraflar imza sırasında neredeyse anlaşmadan dönüyordu. Charles Hubert İtandje 3 ayrı dilde yapılan sözleşmelerdeki maddelerin birbirini tutmadığı iddiasında bulunarak imza atmayı reddetti. Bu sorunun halledilmesinden sonra da ödeme noktasında sıkıntı çıktı. Taraflar arasındaki bin dolarlık bir pürüz transferin yatmasına neden oluyordu. Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Zeki Çimen oyuncunun anlaşılan rakamın üstünde para istediğini öne sürerek kulüp tesislerini terketmek istedi. Oyuncunun menajeri ve kulüp yetkilileri araya girerek anlaşmazlığın büyümesini engelledi. Daha sonra oyuncuya vaadedilen para ödenerek imza attırıldı.

FAYDALI OLACAĞIMA İNANIYORUM

Türkiye'de oynayan Kamerunlu ve Faslı  arkadaşlarından Spor Toto Süper Lig hakkında bilgi aldığını ve kaliteli bir lige geldiğini belirten  yeşyil-beyazlı ekibin yeni transferi kaleci  Charles Hubert İtandje, Torku Konyaspor ile yeni bir heyecana yola çıktığını ifade etti ve başarılı olmak istediğini söyledi. Türkiye'nin ilk deneyimi olacağını savunan Kamerun  asıllı Fransız kaleci İtandje, “Konyasporlu taraftarların yüzünü güldürmek, onları mutlu etmek için takım olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Umarım başarılı bir sezon geçirir ve takım arkadaşlarımla birlikte bizler de mutlu oluruz” dedi.

CHARLES HUBERT İTANDJE Kimdir ?

2 Kasım 1982 Fransa Bobigny doğumlu olan yeni transferimiz Charles Hubert İtandje, futbola 1997 yılında Fransa'nın Red Star 93 takımında başladı. 2002-2007 yılları arasında Fransa Ligue 1 takımlarından LENS'de 170 maçta forma giyen İtandje, 2007 yılında İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'a transfer oldu. Burada 7 maçta oynayan Charles Hubert İtandje, daha sonra sırasıyla 2009-2010 sezonunda Yunanistan'in KAVALA (19 maç), 2010-2011 sezonunda Yunanistan'ın Atromitos Athen (7 maç), 2011-2012 sezonunda yine Atromitos Athen (31 maç), 2012-2013 sezonunda Atromitos Athen (19 maç), PAOK (10 maç) forma giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum