İsveç Sele Teslim

İsveç Sele Teslim

İsveç'in güney batısında etkili olan sağanak yağışla birlikte Skane eyaleti sele teslim oldu. Su baskınları nedeniyle, tarım arazileri ile ev ve iş yerlerini su bastı. Belediye otobüsleri ve arabalar yollarda kaldı.Son yılların en uzun yaz...

İsveç'in güney batısında etkili olan sağanak yağışla birlikte Skane eyaleti sele teslim oldu. Su baskınları nedeniyle, tarım arazileri ile ev ve iş yerlerini su bastı. Belediye otobüsleri ve arabalar yollarda kaldı.

Son yılların en uzun yaz mevsimini yaşayan ve beklenenin üzerinde sıcak geçen yazın ardından Skane eyaletinde 2 gündür etkili olan sağanak yağış yerini sele bıraktı.

Yağmur suları evlerin bodrum katlarını ve caddeleri kullanılmaz hale getirdi. Bazı bölgelerde elektrik kesintisinin yaşandığı da belirtiliyor. Güvenlik güçleri tedbir amaçlı bazı caddeleri trafiğe kapattı. Arabası ile yolda mahsur kalan vatandaşlara güvenlik güçleri anında yardım etti. Kötü hava şartları nedeniyle tren seferlerinde aksamalar yaşanıyor. Meteorolojiden verilen bilgiye göre yağmurlu ve rüzgârlı hava şartları önümüzdeki günlerde de devam edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.