İstanbulspor maçı dönüş olacak

İstanbulspor maçı dönüş olacak

TFF 2. Lig 2. Grupta sezon başında beri galibiyetle tanışamayan Konya Şekerspor, bu durumdan iyice sıkıldı.

Temsilcimiz, yarın sahasında oynayacağı İstanbulspor maçını kazanarak beraberlik serisine son vermek istiyor. Bugün yapacağı idmanla hazırlıkları tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, Recep Konuk Tesislerinde bir günlük kampa girecek. Kara bulutları üzerlerinden atmak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Grubumuzun en güçlü takımını kupadan eledik ve diğer zirveye oynayan rakiplerimize de yenilmedik. Elbette beraberlikler istemediğimiz sonuçlar, artık tek önemli olan galibiyetle tanışmamız. Gerçekten sıkıldık, öne geçtiğimiz maçlarda bile beraberlikle sahadan ayrılmak takım üzerinde büyük bir stres yaratıyor. Kazanmak istiyoruz. Göztepe maçında ise, şanssızlığımızın yanı sıra hakemin hatalı kararları nedeniyle yine berabere kaldık. Şu anda, İstanbulspor’u yenip ilk galibiyetimizi almaktan başka düşüncemiz yok. Sahadan galibiyetle ayrıldığımız takdirde, devamının geleceğine inanıyorum. Bir galibiyet serisi yakalayabiliriz. Konyalı futbolseverleri, İstanbulspor maçında bizi desteklemek üzere tribünlere davet ediyorum. Onların desteği çok önemli” şeklinde konuştu.

Şekerspor teknik direktörü İsmail Kartal ise bu gidişin bir yerde sonlanacağını ve bunun İstanbulspor maçında gerçekleşeceğini ifade etti

Kartal, “ Üzerimizdeki bu durum ister istemez hepimizi çok etkiliyor. Her maçta insanın aynı şeyi yaşaması gerçekten çok stresli bir durum. Her şeyi geride bırakmak için çaba sarf ediyoruz. Konsantrasyonumuzu etkilememesi açısından. Ancak oyuncularımızın yaşları genç bir çoğu tecrübesiz. Bu sahada ortaya çıkıyor kendilerini rahat bir şekilde oyuna veremiyor ve yeteneklerini sergileyemiyorlar. İstanbulspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladık. Tek düşüncemiz sahamızda bu kara sayfayı kapatmak. Şu anda 7. sıradayız alacağımız tek galibiyet bizi üst sıralara çok yaklaştıracaktır. İnanıyorum ki kazanılan bir maç takımın taraftarların içinde bulunduğu durumun havasını bir anda değiştirecektir” diye konuştu

Konya Şekerspor’da iki hafta önce burnu kırılan kaleci Ziya ve Göztepe maçında kırmızı kart gören Murat, yarınki maçta forma giyemeyecek. Sarı kart sınırında birçok oyuncu bulunması ise, teknik direktör İsmail Kartal’ı hayli sıkıntıya sokuyor.

Rakip İstanbulspor ise averajla Şekerspor’un iki sıra gerisinde yer alıyor. Sarı-siyahlı ekipte alt sıralardan bir an önce kurtulmak istiyor. Şekerspor karşısında alacağı yenilginin kendisi tehlike hattına atacağını bilen İstanbulspor bu maça 3 puan parolası ile çıkacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.