İsimler netleşiyor

İsimler netleşiyor

Konyasporda genel kurul için geri sayım başlarken, özellikle son 2 günde temaslar ve liste çalışmaları yoğunlaştı. Bahattin Karapınar başkanlığında oluşturulacak yönetimde yeni isimler de var

Konyaspor’da, genelel kurul için geri sayım sürerken, Bahattin Karapınar Başkanlığındaki yönetim listesi de şekillenmeye başladı.  Yarın akşam saat 19.00’da Mevlana Kültür merkezinde yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısı öncesi yönetim listesi hemen hemen tamamlandı. Bahattin Karapınar başkanlığında oluşturulması planlanan yeni yönetim kurulunda gençlerin yer almasına dikkat edildi. Ancak, isim verilmekten kaçınıldı. Yeşil-beyazlı takımda, son iki günde yapılan yoğun temaslar sonucu oluşturulan yeni yönetim kurulu, büyük bir olasılıkla başkan adayı Bahattin Karapınar tarafından bugün kamuoyuna açıklanacak.  Öte yandan, Mehmet Ali Kuntoğlu yönetiminde bir süre basın sözcüsü olarak görev yapan Ramazan Özer’in de liste çıkartacağı bildirildi. Ancak, resmi bir açıklama yapılmadı. Bahattin Karapınar’ın liste çıkarmaması halinde ise Ramazan Özer’in listesine karşılık bir alternatif listenin de çıkarılacağı gelen bilgiler arasında.
YÖNETİM 20 KİŞİDEN OLUŞACAK
Pazartesi ve Salı günü gerçekleştirilen bir dizi görüşme sonrası 20 kişilik yönetimde yer alacak 15 isim belirlendi. Dün de yönetimle alınacak diğer 5 kişiyle görüşüldü. Böylece, 20 kişilik liste hazırlandı. İş adamlarından oluşan genç yönetim kurulunun göreve başlamalarının ardından, ilk planda sağlanacak emanet paralarla futbolcu alacaklarının ödeneği, ardından da teknik kadronun belirlenmesiyle iç ve dış transfer görüşmelerine başlanacağı ileri sürüldü. Yeni yönetimin, kulübün sorunlarını kısa ve uzun vadeli projelerle çözerek Konyaspor’u yeniden yapılandırarak, yapılacak tasarruflarla da bir yıl içerisinde borçları sıfırlamayı hedeflediği öğrenildi.    
VİZYONU OLAN BİR TEKNİK ADAM
Yeni yönetim çevrelerinden sızan haberlere göre, son günlerde basında çıkan teknik direktör adaylarının isimlerinin geçmediği, dahası, yakından uzaktan bu kişilerle ilgilenilmediği ileri sürüldü. Hakan Kutlu, Hüsnü Özkara, Ali Gültiken gibi teknik adamlarla görüşülmediği gibi, bunların listede bile bulunmadıkları belirtildi. Konyaspor’da Bahattin Karapınar başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunun göreve gelmesi halinde sürpriz bir teknik direktörü takımın başına getirmeye hazırlandıkları dile getirildi.  Bu ismin şimdilik gizli tutulduğu ve isminin açıklanmasının erken olduğu belirtildi. Ancak, bu ismin Türk futboluna büyük katkılarda bulunduğu ve hem vizyon hem de misyon olarak üst düzeyde bir teknik adam olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum