Isı yalıtımının önemi anlaşılmaya başladı

Isı yalıtımının önemi anlaşılmaya başladı

Henkel Yapı Kimyasalları Bölge Distribitörü Endüstriyel Yalıtım Merkezi öncülüğünde düzenlenen bilgilendirme semineri Rixos Otel'de yapıldı

Henkel Yapı Kimyasalları Bölge Distribitörü Endüstriyel Yalıtım Merkezi öncülüğünde düzenlenen bilgilendirme semineri Rixos Otel'de yapıldı. Sektöründe dünya pazar lideri Henkel Yapı kimyasallarının su ve ısı yalıtımındaki detay çözümleriyle Konya'da bulunan resmi kurumlar ve uygulamacı bayilere bölge distribitörü olan Endüstriyel Yalıtım Merkezi öncülüğünde Rixos Otelde verilen seminerde Henkel ürünleri ve uygulama detayları hakkında bilgiler aktarıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Endüstriyel Yalıtım Merkezi A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Karadağ, Konyalı vatandaşların ısı yalıtımına daha bilinçli baktığını ve ısı yalıtımının faydalarını eskiye nazaran anladıklarını ancak su yalıtımında ve yangın yalıtımında Konya'nın çok geride kaldığını söyleyerek müteahhitlerin, mühendislerin ve mimarların bu konuda daha özenli davranmaları gerektiğini ifade etti.

 

Henkel'in 75 yılı aşkın süredir yapı tekniği ve profesyonel yapıştırma alanlarında yenilikçi, kaliteli ve yüksek uzmanlık seviyesine sahip ürünler sunduğunun konuşulduğu seminerde, Henkel Yapı Kimyasalları Ceresit ve Thomsit markaları altında su ve ısı yalıtımı, zemin tekniği, seramik uygulama ürünleri, dolgu ve yapıştırma mastikleri ve köpükleri alanlarında profesyoneller için kaliteli ve garantili çözümler ürettiği anlatıldı.

 

Davetlilerin soru ve cevap şeklindeki katılımları ile konuya olan iştirak ve ilgileride gözlenirken katılımın fazla olması yöneticileri memnun etti. Konya'nın bu konularda daha eğitimli ve bilgili seminerlere ihtiyacı olduğunu ifade eden Endüstriyel Yalıtım Merkezi Satış Müdürü Zahid Tokgöz, ilerleyen zamanlarda bu eğitim seminerlerinin devam edeceğini belirtti. Bu tip seminerlerin Konya'ya büyük katkılar sağlayacağının altını çizen Endüstriyel Yalıtım Merkezi Satış Müdürü Tokgöz, seminerlerde paylaşılan yeni bilgilerin ve teknolojik gelişimlerin sektörde bilinci arttırdığının da altını çizdi.

 

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.