İngiltere’de Bebek Heyecanı

İngiltere’de Bebek Heyecanı

Tahtın ikinci varisi Prens Williams ve eşi Kate'in bebeğinin dünyaya gelişi, İngiltere’de heyecanla karşılandı.

Tahtın ikinci varisi Prens Williams ve eşi Kate'in bebeğinin dünyaya gelişi, İngiltere’de heyecanla karşılandı. Buckingham Sarayı önünde toplanmaya başlayan halk, erkek bebeğin gelişini beklemeye başladı. Bebeğin doğduğu hastane önüne yığılan gazeteciler de tahtın üçüncü varisini görüntülemeye hazır.

Doğum olayını manşetlere taşıyan gazeteler de iç sayfalarda da bu habere çok büyük yer ayırdı. Times manşetinde 'Bir Prens doğdu' derken, Guardian, 'Bir doğum, bir erkek bebek, bir prens, bir kral' ifadelerine yer verdi.

Independent da, 'Özel doğum, Düşes bir erkek bebek doğurdu ve küresel medya çılgınlığı başladı' dedi. Daily Telegraph ise 'Bebek erkek' manşetini attı.

The Sun (Güneş) gazetesi ise isminin bir harfini değiştirerek The Son (Oğul) ismiyle basıldı.

Buckingham Sarayı önünde, kraliyet bebeğine medya ilgisini değerlendiren Fransız turist Guillaume, “Ülkemizde böyle bir şeye alışkın değiliz. Bu yüzden epey şaşırdık. Ama insanların mutlu görünmesi bizi de mutlu etti.” dedi.

Londra’da yaşayan Graeme, 30 yılda bir meydana gelen böyle bir olaya medya ilgisinin şaşırtıcı olmadığını ve bunu keyifli bulduğunu söyledi.

Finlandiyalı bir turist ise tüm kraliyet ailesi adına çok mutlu olduğunu dile getirdi. Bebeğin adı henüz açıklanmasa da spekülasyonlar da şimdiden başladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.