İnanırsanız finaldesiniz

İnanırsanız finaldesiniz

İlk maçta rakibine 1-0 yenilen Torku Konyaspor, bugün Bucaspor'dan rövanşı almak için çaba gösterecek.

İlk maçta rakibine 1-0 yenilen Torku Konyaspor, bugün Bucaspor'dan rövanşı almak için çaba gösterecek. Maçı Halis Özkahya yönetecek. Saat 21.45'te başlayacak olan karşılaşmayı TRT naklen yayınlayacak. Kartal'da hedef finale kalmak

PTT 1. ligde, play-off yarı finalleri ikinci maçları bugün Buca ve Manisa’da oynanacak ve finale kalacak iki takım belli olacak. Torku Konyaspor, Bucaspor ile, Konya’da 1-0 yenildiği maçın rövanşına çıkacak. Yeni Buca stadındaki karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Erdinç Sezertam yaparken, maçın dördüncü hakemi Deniz Ateş Bitnel. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Bucaspor ile deplasmanda oynanacak play-off yarı final ikinci maçında görevlendirilen Halis Özkahya, Torku Konyaspor'un 16 Mart 2013 tarihinde deplasmanda Rizespor A.Ş.'ye 2-0 mağlup olduğu maçta düdük çalmıştı.
Pazar günü Konya’da oynanan maçta rakibine, hakemlerinde yardımıyla tek golle yenilen Torku Konyaspor’da, bugünkü karşılaşmanın hazırlıkları galibiyet parolasıyla yapıldı.. Salı günü sabah uçakla, İstanbul aktarmalı olarak İzmir’e giderek kampa giren Kartallar, aynı gün ve dün akşam saatlerinde Karşıyaka Selçuk Yaşar tesislerinde iki çalışma gerçekleştirerek hazırlıkları tamamladı. Çalışmalarda kaptan Erdinç Yavuz ile birlikte sakat olan Ömer Ali Şahiner ve Ali Dere takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Torku Konyaspor’da, sakat olan Ömer Ali Şahiner ve Ali Dere ile birlikte tedavileri uzun süredir devam eden Erkan Sekman ve Semih Aydilek kadroda yer alamayacak. Ayrıca, İzmir’e götürülen 22 kişilik kadroda bulunan  futbolculardan Murat Kalkan ve İsmail Güven’in de tribüne çıkacakları bildirildi.

Torku Konyaspor ile Bucaspor, bugün 10. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce yapılan 9 maçta Konyaspor 3, Bucaspor 4 galibiyet aldı, iki maçta ise, eşitlik bozulmadı. Yalova bölgesi hakemi Halis Özkahya ise, bu sezon Kartal’ın ikinci maçına çıkacak. Özkahya daha önce Rize’de oynanan ve Konyaspor’un 2-0 yenildiği maçta düdük çalmıştı.
Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Ali Turan, Selim, Erdinç, Muhammet- İshak, Murat Akın- Şenol, Recep (Neca), Erdal- Ars..
Öte yandan, Konyasporlu taraftarlar için Yeni Buca stadında 250 kişilik kontenjan ayrıldı.. Bunun dışında seyircilerin İzmir’e sokulmayacakları bildirildi.. Taraftarların, Konyaspor’a yakışır tezahürat yapmaları ve sadece yeşil-beyazlı tamımı desteklemeleri istendi.

Bu akşam, Yeni Buca stadında yapılacak maçı kazanması ve finale kalması halinde Torku Konyaspor kafilesinin Konya’ya gelmeden direkt final için İstanbul’a geçeceği bildirildi..  Yarı finalin bir diğer maçı ise, Manisaspor ile Adana Demirspor arasında yapılacak. Saat 19.00’da başlayacak maçta Hüseyin Göçek düdük çalacak. Adana’da oynanan ilk maçı Manisaspor 2-0 kazanmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.