İmzalarda rötar

İmzalarda rötar

Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları sürerken, yeşil-beyazlı ekibin anlaşma yaptığı ve sözleşme imzalamayı düşündüğü futbolcuların Konya'ya gelmemesi nedeniyle imzalar ertelendi

Torku Konyaspor’da lig hazırlıkları devam ederken, transferde imzalara ise, yabancı oyuncuların gelmemesi nedeniyle iki gün ara verildi.. 7 yabancı oyuncuyla görüşme yapan, bunlardan 2’siyle kesin anlaşma sağlayan, 3’ü ile de söz kesen yeşil-beyazlı transfer komitesi, yerli oyuncu transferini de listede yer alan futbolcuların kulüpleriyle sözleşmelerinin devam etmesi nedeniyle beklemeye aldı. Bu futbolcuların durumları, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulüplerin hazırlık kamplarının sona ermesinin ardından netleşecek.

Torku Konyaspor transfer komitesinin anlaş sağladığı ve Cuma günü Konya’ya gelecekleri bildirilen Adanasporlu Kibong Mbamba ile Çek Cumhuriyeti’nden Tomas Borek belirtilen günde gelmeyince imzalar atılamadı. Alınan bilgilere göre, Borek’in dün gelmesi bekleniyordu. Kibong’tan ise biri haber çıkmadı. Öte yandan, Rusya Premier Lig takımlarından FC Terek Grozny'den transfer edilen ve hafta içerisinde imza atarak 4 gün izin alan forvet oyuncusu Ezechiel N'Douassel Pazartesi günü Konya’ya gelerek çalışmalara başlayacak.

Torku Konyaspor’da, ismi açıklanmayan bir kaleci ve iki yabancı oyuncuyla görüşmelerin devam ettiği, anlaşmanın sağlanası halinde bu futbolcuların isimlerinin açıklanarak Konya’da veya Perşembe günü başlayacak Bolu kampında imza attırılacağı öğrenildi.

Torku Konyaspor’da, lig hazırlıkları da devam ediyor. Cuma günü sabah dayanıklılık ve kuvvet, öğleden sonra da pas ve teknik çalışma gerçekleştiren yeşil-beyazlı futbolcular dün sabah dinlendiler.. Akşam saatlerinde kondisyon çalışması yapıldı.. Bugün ve yarın çift antrenman yapacak olan Kartallar, ardından iki günlük izine ayrılacaklar.

Öte yandan, Torku Konyaspor yönetimi, Anadolu Selçukluspor Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Günbaş ve yeni yönetimini kutladı.. Kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle. “Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Konya Anadolu Selçukluspor'un önceki gün yapılan olağanüstü genel kurulunda göreve gelen Mehmet Günbaş başkanlığındaki yönetim kurulunu tebrik ediyor, yeni sezondaki görevlerinde başarılar diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.