İmzalar bugün atılabilir

İmzalar bugün atılabilir

Dış transferde uzun süredir çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor'da hinüz imza atılmadı.

Taraftarın beklediği imzaların 3 ya da 4 tanesi bugün atılabilir. Dış transfer çalışmalarını İstanbul'da yürüten teknik direktör Uğur Tütüneker'in ise İstanbul dönüşünü 2 yerli oyuncuyla yapması bekleniyor. Ön protokol yapılan tüm oyuncuların tamamının hafta boyunca kendilerini yeşil-beyazlı yapan imzaları atması bekleniyor. Çarşamba gününe kadar imzaların atılmaması halinde Konyaspor ilk çalışmasını mevcut oyuncuları ile gerçekleştirmek zorunda kalacak. Torku Konyaspor'un mevcut kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Abdülkerim Kılıç, Abdülkerim Bardakçı, Ali Çiçek, Ali Dere, Ali Kireş, Ali Turan, Aykut Uluç, Emre Akdağ, Erdal Kılıçaslan, Erdinç Yavuz, Feyyaz Belen, İbrahim Alan, İshak Çakmak, İsmail Güven, Kaya Tarakçı, Mehmet Altınışık, Mehmet Abdullah Çoban, Muhammet Yürükuslu, Ömer Ali Şahiner, Recep Aydın, Rifat Erdem, Selim Ay, Serbay Yağız, Serkan Abaz, Serkan Şahin, Şenol Akın Tolga Ünlü. Konyaspor'un yabancı transferinde ise ismi geçen oyuncular ise şu şekilde :

MARC KİBONG MBAMBA:Torku Konyaspor'un transfer sezonu başından beri transfer etmek için çabaladığı Adanaspor'lu oyuncuda sona geldi. İlk başta bonservis ücreti olarak 100 bin Euro teklif eden Konyaspor 1 Milyon Euro'ya kadar çıktı. Adanaspor ile Konyaspor'un anlaştığı ve Pazartesi günü bu oyuncuya resmi imza attırılacağı iddia edildi. Kibbong 1988 Kamerun doğumlu. Geçen yıl Adanaspor formasıyla 33 maça çıktı ve 6 gol atma başarısı gösterdi.

JACOB MULENGA: Torku Konyaspor'un Hollanda'nın FC Utrecht takımında forma giyen oyuncu Mulenga ile ilgilendiği iddia edildi. 29 yaşında ve 186 cm boyunda olan yıldız oyuncunun mevkisi forvet. Zambiyalı futbolcu geçen sezon Utrecht formasıyla çıktığı toplam 35 maçta 14 gol attı 6 asist yaptı. Oyuncunun takımıyla bir sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

MALİCK MANE: Torku Konyaspor taraftarını en çok heyecanlandıran oyuncu olarak ön palana çıkan Mane 24 yaşında sağ kanat ve forvet mevkilerinde oynayabiliyor. Takımıyla şu ana kadar 18 maça çıkan Mane 9 gol attı.

HAMDİ HARBAOUİ: Torku Konyaspor aradığı golcüyü Belçika'da buldu. Lokeren takımında forma giyen 28 yaşındaki Harbaoui ile Konyaspor'un ilgilendiği iddia ediliyor. Tunus asıllı olan ve geçen sezon çıktığı 47 maçta 15 gol atıp 13 asist yapan oyuncu hava hakimiyeti ile ön plana çıkıyor. Takımı ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunun Tunuslu futbolcuya Konyaspor'un 1 Milyon Euro bonservis ödeyeceği söyleniyor.

RAHEEM LAWAL: Geçen sezon Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Nijeryalı futbolcu Raheem Lawal Konyaspor'un transfer listesinde bulunuyor. Ortasahada forma giyen Nijeryalı futbolcu henüz 23 yaşında. 1.85 boyunda olan ve güçlü fiziği ile dikkat çeken futbolcunun kulübüyle sözleşmesini fesh edeceği ve Konyaspor'a geleceği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.