İmza bugüne kaldı

İmza bugüne kaldı

Bank Asyada şampiyonluk mücadelesi verecek olan Konyasporda sözleşme yapması beklenen teknik direktör Hüsnü Özkaranın imzası bugüne kaldı. Kartal, ilk imzayı Beykozdan Samete attırdı

Yeni sezonda Bank Asya 1. liginde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Konyaspor’da ilk imzayı bugün atması beklenen teknik direktör Hüsnü Özkara’da sorun çıktı. Sözleşmesindeki tazminat maddesine takılan Özkara’nın sorunun çözülmesi halinde yeşil-beyazlı ekiple bugün sözleşme imzalayacağı belirtildi. Tesislere noter de getirilmesine karşın akşam saatlerine kadar yapılan görüşmede sorun çözülmeyince imza konusu bugüne kaldı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Özkara, “sorunu yarın (bugün) çözeriz ve imza atılır” diye konuştu. Konyaspor’da yeni teknik direktör Özkara’ya lig sonuna kadar belirli bir para ödenecek. Takım şampiyon olması halinde Özkara bu rakama yakın bir ücret daha alacak.

TARNSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yeşil-beyazlı takımda iç ve dış transfer görüşmeleri de devam ediyor. Dün öğle saatlerinde Konya’ya gelen Milos’un menaceriyle masaya oturuldu ve uzun pazarlık sonunda prensipte anlaşma sağlandı. Konyaspor futbol şube sorumlusu ve komite üyeleri daha sonra golcü futbolcu Veysel’in menaceriyle görüştüler. Ancak, Veysel’in yüksek rakam istemesi nedeniyle bu futbolcunun transferinden şimdilik vazgeçildi.
Oğuzhan’ın da yüksek rakam (700 bin TL) istemesi nedeniyle vazgeçen ve tecrübeli kalecinin İstanbul Büyükşehir’e imza atmasının ardından Konyaspor’da kaleci arayışı da devam ediyor. Kaptan Ömer Gündostu’nun da yeni sezonda Konyaspor’da kalmaktan yana olduğu bildirildi. Kartal’da Erdal Kılıçaslan konusu ise bugün masaya yatırılacak. Konyaspor’da dış transfer görüşmeleri de devam ediyor. Yöneticiler dün Beykoz’un 23 yaşındaki genç orta saha futbolcusu Samet Yüksel ile el sıkıştılar. Beykoz’da 8 gol atan futbolcunun imza attığı bildirildi. Öte yandan, ismi açıklanmayan üç futbolcuyla daha görüşüldü ve anlaşma konusunda sona gelindi. Bu futbolcularında bugün hocanın ardından imza atması bekleniyor.
LİG 22 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR
Öte yandan, Türkiye liglerinde 2009-2010 sezonu planlaması yapıldı. Bank Asya 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de 2009-2010 sezon planlaması belli oldu. Plana göre, Konyaspor’un da yer alacağı Bank Asya 1. Lig'de yeni sezon 22 Ağustos 2009 tarihinde başlayacak, 09 Mayıs 2010'da oynanacak maçlarla son erecek. Şekespor’un mücadele edeceği TFF 2.Lig ise 29 Ağustos'ta başlayarak 16 Mayıs 2010'da tamamlanacak. TFF 3.Lig'de 2009-2010 sezonu 29 Ağustos'ta başlayıp 9 Mayıs 2010'da son bulacak. Daha önceden açıklandığı gibi Turkcell Süper Lig'de yeni sezon 9 Ağustos 2009 tarihinde başlayacak ve 16 Mayıs 2010'da oynanacak maçlarla tamamlanacak. 2009-2010 Fortis Türkiye Kupası müsabaka programı daha sonra açıklanacak. Bu sezon TFF 2. Liginde ikinci sezonunu geçirecek olan Şekerspor’un mücadele edeceği grupta belli oldu.
ŞEKER’İN RAKİPLERİ ZORLU
TFF 2. Ligi 2. Grubu’nda yer alan yeşil-beyazlılar güçlü takımlarla eşleşti. Şekerspor’un önümüzdeki sezon mücadele edeceği 2. Grupta şu takımlar yer alıyor.. Sarıyerspor, Eyüpspor, Tepecikspor A.Ş., İstanbulspor A.Ş., Akhisar Belediyespor, Göztepe A.Ş., Turgutluspor, Denizli Belediyespor, Fethiyespor ve Alanyaspor. Konyaspor ve Şekerspor’un yeni sezon hazırlıklarına hangi tarihlerde başlayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.