'İmparator'dan selam var

'İmparator'dan selam var

Şu sıralar Spor Toto 2. Lig'in güçlü ekiplerinden Aydınspor 1923 takımın çalıştıran Hüsnü Özkara Anadolu Selçukluspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Şu sıralar Spor Toto 2. Lig'in güçlü ekiplerinden Aydınspor 1923 takımın çalıştıran Hüsnü Özkara Anadolu Selçukluspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İki güçlü ekibin karşı karışa geleceğini söyleyen Özkara, “Zevkli ve kaliteli bir maç olmasını bekliyorum” dedi

Konya spor camiasının yakından tanıdığı bir isim olan ve geçen sezon başında Torku Konyaspor'u çalıştırdıktan sonra görevi Uğur Tütüneker'e bırakan Aydınspor 1923 teknik direktörü Hüsnü Özkara gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Hafta sonunda oynanacak olan Konya Anadolu Selçukluspor-Aydınspor 1923 maçı öncesinde kendi takımını ve Anadolu Selçukluspor'u değerlendiren Hüsnü Özkara Konyaspor'un yeni transferleri hakkında da konuştu.

ZORLU MAÇ OLACAK

Torku Konyaspor'u 2002-2003 sezonunda şampiyon yaparak Süper Lig'e çıkaran ve taraftarların 'İmparator' lakabı taktıkları Hüsnü Özkara rakip takımın başında da olsa Konya'ya gelecek olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Konya'nın ve Konyaspor'un kendisi için özel bir yere sahip olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, “Konya kişisel tarihim açısından bende yeri ayrı olan bir şehir. Benim memleketim. Dostlarımızı, arkadaşlarımı görecek olmanın sevinci içerisindeyim. Konya Anadolu Selçukluspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Benim yakından tanıdığım bir takım. Özellikle geçen sezon Konyaspor'un başındayken tanıdığım çocuklar var. Çok kaliteli bir kadroları olduğunu düşünüyorum. Ligin ilk maçında Tokatspor deplasmanında alınan mağlubiyet kimseyi yanıltmasın. Çok koşan, mücadele eden bir takım Konya Anadolu Selçukluspor. Tokatspor maçının özellikle ilk yarısında buldukları pazisyonları değerlendirebilseler maçın sonucu farklı olurdu. Zor ve zevkli bir müsabaka olacağını tahmin ediyorum” dedi.

KALİTELİ BİR EKİBİZ

Aydınspor 1923 takımının yeni bir yapılanma içinde olduğunu söyleyen teknik direktör Hüsnü Özkara, “Profesyonelleşme adına önemli adımlar atıldı. Spor Toto 2. Lig'e yeni yükselmemize rağmen güçlü bir takım kurduk. Takımın iskeletini koruduk ve bunun üzerine kaliteli transferler yaparak kaliteyi daha da yükselttik. Sezonun ilk maçında berabere kaldık. 3 puanla başlayamadık. Şanssız bir puan kaybıydı. Maçı kazanabilirdik. Ama fırsatları değerlendiremedik. Sezona 3 puanla başlamak istiyorduk ancak bunu gerçekleştiremedik. Konya Anadolu Selçukluspor maçını kazanarak kalitemizi ortaya koymak istiyoruz. Seyir zevki yüksek kaliteli bir maç olmasını diliyorum. Umarız Konyalı dostlarımız güzel bir maç izlerler” ifadelerini kullandı.

KONYASPOR KALİTELİ KADRO KURDU

Konyaspor’u ve Konyaspor'un transfer süresinin bitimine yakın yaptığı flaş transferleri de değerlendiren Hüsnü Özkara, “Konyaspor'da pek çok kez hocalık yaptım. Daha önce ede belirttiğim gibi Konyaspor'un bende yeri özeldir ve her zaman başarısını isterim. Kaliteli transferler gerçekleştirdiler. Özellikle Gekas ve Djamba Campos Konyaspor'un kalitesini artıracak oyuncular. Konyaspor'a ve teknik direktör Uğur Tütüneker'e Süper Lig'de başarılar diliyorum” diye konuştu.

YUNUS ALTINBEYAZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.