İmaş turnuvasının şampiyonu Testere oldu

İmaş turnuvasının şampiyonu Testere oldu

İttifak Holding şirketlerinden İmaş Makinenin iç iletişim çalışmaları kapsamında düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvasının finalinde Forza İmaşı 3 2 yenen Testere takımı şampiyon oldu.

 

İttifak Holding şirketlerinden İmaş Makine’nin iç iletişim çalışmaları kapsamında düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası’nın finalinde Forza İmaş’ı 3 – 2 yenen Testere takımı şampiyon oldu. İttifak Holding şirketlerinden İMAŞ Makine’nin geleneksel hale gelen halı saha futbol turnuvası tamamlandı. İmaş Makine’nin iç iletişim çalışmaları kapsamında düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası’nın finalinde; Forza İmaş’ı 3 – 2 yenen Testere takımı şampiyon oldu.

Turnuva hakkında değerlendirmede bulunan İmaş Makine Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Pek ' Firmamızda geleneksel hale gelen futbol turnuvasının 2. sini gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Katılımın çok yüksek olduğu turnuvada centilmence mücadeleler yapıldı. Amacımıza ulaşarak çalışanlar arasındaki birlik ve kardeşlik bağlarının güçlendiğine ve motivasyon sağladığına inanıyoruz.' dedi.

7 Nisan 2012 tarihinde başlayan İmaş Makine’nin çeşitli birimlerinde çalışan 99 kişiden oluşan 9 takımın mücadele ettiği turnuvada; turnuvaya katılan 9 takım, final grubuna kalmak için yarıştı. Dokuz hafta süren mücadele sonunda CuterMiller, Deportivo La Konya, Testere ve Forza İmaş takımları final grubuna kaldı. 8 Haziran’da oynanan yarı final karşılaşmalarında Forza İmaş, CuterMiller’i 3 – 0, Testere ise Deportivo La Konya’yı 5 – 1 mağlup ettiler.

Deportivo La Konya ve CuterMiller arasında oynan üçüncülük maçının normal süresi 1-1 berabere bitti. Daha sonra yapılan seri penaltı atışlarını 5 – 4’lük skorla kazanan Cutermiller üçüncü oldu. Adese Halı Sahası’nda oynanan final müsabakasında ise Testere ile Forza İmaş şampiyonluk için ter döktü. Büyük heyecana sahne olan finalde taraftarlarının büyük desteğini alan takımlar şampiyonluk kupasını kaldırmak için mücadele etti. Hayli çekişmeli geçen maçta Testere, rakibini 3 – 2’lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.