İlk yarı lideri Çumra

İlk yarı lideri Çumra

Amatör Küme Süper Grupta ligin ilk yarısı geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı.

Amatör Küme Süper Grup’ta ligin ilk yarısı geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Grup’ta Bozkır Gençlerbirliği’ni 4-0 mağlup eden Çatalhöyük Çumra Belediyespor devreyi lider tamamladı

Futbol Amatör Küme Süper Grupta 2011-2012 sezonunun ilk devresi geçtiğimiz hafta oynana müsabakalar ile tamamlandı. Ligin ilk yarısını 21 puan toplayan Çatalhöyük Çumra Belediyespor lider tamamladı. Çumra ekibi devrenin son maçında sahasında Bozkır Gençlerbirliği’ni 4-0 yendi. Zirvenin en yakın takipçisi Karapınar Belediyespor ise deplasmanda Statspor ile 2-2 berabere kalarak 2 puan kaybetti ve devreye 19 puanla 2. sırada girdi. Statspor ise aldığı beraberlikle haftayı 14 puanla 6. sırada tamamladı. 3. sırada bulunan Kadınhanı Belediyespor ise Kulu deplasmanında saha şartlarından dolayı müsabaka oynayamadı.
Kadınhanı ekibi 17 puanla 3. sırada yer alırken Kuluspor’u yendiği takdirde 2. sıraya yükselecek. 4. sırada bulunan Ereğlispor ise sahasında düşme potasında yer alan Cihanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İki sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Ereğlispor puanını 16 yaparken Cihanbeyli Belediyespor ise 7 puanla küme düşme potasında ilk yarıyı tamamladı. Küme düşme potasından kurtulmak isteyen Maliyespor ev sahipliği yaptığı maçta Selçukspor ile karşı karşıya geldi. Merkez 2 Nolu Sahada çamur deryası içerisinde oynanan maçta ekipler birbirine üstünlük sağlayamadı. Selçukspor’un penaltı kaçırdığı maçta Maliyespor 1 puanı kopararak 8 puanla ateş hattının 1 puan üzerinde yer aldı. Selçukspor ise 10 puanla haftayı 8. sırada tamamladı. 
DERESPOR SÜPER’DE BAŞAKSPOR KÜME DÜŞTÜ
Futbol 1. Amatör Küme B Grubunda 2011-2012 Sezonu geçtiğimiz hafta oynana müsabakalarla tamamlandı. Sezonun son maçında Küme düşen Başakaspor’u yenen Derespor Süper Gruba yükselen ilk takım oldu. Zirve takipçisi Seydişehir Gücü ise Araplarspor’u 3-1 yenerek ligi 2. sırada tamamladı ve play-off oynama hakkı elde etti.
A GRUBUNDA MAÇLAR HAVA ŞARTLARINA TAKILDI
Futbol 1. Amatör Küme A Grubunda ise 11. hafta maçları hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Bu grupta Akşehir Bld. Kültürspor-Yeni Meramspor ve Akşehir Gençlikspor–Ladikspor maçları ertelenirken oynanan tek maçta İhsaniye Gençlerbirliği Hakimiyetspor’u 2-1 yenerek Süper Grup yolunda büyük avantaj sağladı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.