İlk hazırlık Mersin'le

İlk hazırlık Mersin'le

Konyasporun ikinci etap hazırlıkları Kızılcahamamda başladı. Yeşil-beyazlılar, dün çift antrenman yaptılar. Temsilcimiz ilk hazırlık maçını Mersin, ikinci maçını ise Giresunsporla oynayacak

Konyaspor’un Kızılcahamam kampı hızlı başladı.  Konya’da tamamlanan birinci etabın ardından iki gün izin yapan yeşil-beyazlılar, Çarşamba günü öğle saatlerinde Patalya Otelde toplanarak ikinci etap hazırlıklarına akşam yapılan antrenmanla start verdiler. Teknik direktörümüz Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda tüm futbolcuların hırslı, istekli ve neşeli oldukları gözlendi. Konyaspor’un, Patalya otel sahasında yaptığı ikinci etap kampının ilk çalışmasını yeni başkan Bahattin Karapınar ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Ekrem Coşkun, Osman Tezcan ve Necip Özova’da izledi.

KARTAL ÇİFT ÇALIŞMA YAPTI
Yeşil-beyazlılar, Kızılcahamam kampında ikinci günü çift antrenmanla geçirdiler. Sabah fitnees salonunda çalışan Kartallar, öğleden sonra Patalya otelin sahasında tekniğe dayalı bir antrenman yaptılar. Patalya Otel fitness salonunda saat 10:15’de başlayan ve teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından 14 ayrı istasyonda iki seri halinde çalışırken, yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi. Öğleden sonra da sahada top çalışması yapan futbolcular antrenmanı yarı saha maçla tamamlayarak dinlenmeye çekildiler. 
KAMPTA 28 FUTBOLCU VAR
Kartıl’ın Kızılcahamam kampı 30 Temmuz’da sona erecek. Ardından futbolculara iki gün izin verilecek ve takım 3 Ağustos’ta yine Kızılcahamam’da toplanarak 3. dönem hazırlıkları gerçekleştirilecek. Kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor. Abdulvahit Karacabey, Atilla Özmen, Ahmet İçöz, Branimir Poljac, Daniel Akhtyamov, Eray Birnican, Erdal Kılıçaslan, Fatih Egedik, Ferdi Başoda, Feyyaz Belen, Fatih Özer, Kazım Kılıç, Kaue Da Silva, Koray İçten, Mehmet Ayaz, O.Nazmi Terzioğlu, Oğuz Özden, Ömer Gündostu, Ramazan Kahya, Recep Aydın, Recep Öztürk, Samet Yüksel, Serdar Öztürk, Selim Ay, Tayfun Türkmen, Ufukhan Bayraktar, Uğur Yanıkdemir, Zafer Demir…
DA SİLVA’DA SORUN ÇIKTI
Temsilcimiz Konyaspor’da transfere çalışmaları da sürdürülüyor. Birinci dönem hazırlıklarına katılmayan, ancak Kızılcahamam kamp kadrosuna dahil edilen Brezilyalı futbolcu Da Silva ile önceki gün yapılan ilk görüşmede bazı konularda anlaşma sağlanamadı. Bu futbolcunun menaceri kampa davet edildi. Orduspor’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan orta saha oyuncusu Fatih şen’ini transferi ise beklemede. Kocaelispor’dan Umut Kekilli ile ilgilendiklerini belirten tekniki direktör Hüsnü Özkara, “transferde önceliğimiz iyi bir stoper ve forvet oyuncusu. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor” dedi.
İLK HAZIRLIK MAÇI MERSİNLE
Yeşil-beyazlı ekibimiz katılacağı ‘Patalya turnuvası’ maçlarının programı da belli oldu.. Yeşil-beyazlı yöneticiler tarafından yapılan açıklamaya göre, Kartallar,. Turnuvada ilk maçlarını 20 Temmuz Pazartesi günü Bank Asya 1. lig takımlarından Mersin İdmanyurdu ile oynayacaklar.. Konyaspor, 22 Temmuz Çarşamba günü de yine Bank Asya takımlarından Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Kartallar, bu turnuvanın dışında da Kızılcahamam’da kamp yapan diğer takımlarla özele maçlar oynayacaklar.  Temsilcimiz, ikinci dönem kampında da turnuvada gücünü deneyecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.