İlk hazırlık Antalya'yla

İlk hazırlık Antalya'yla

Konyaspor'un Isparta Davraz kampı başladı. Genel kurul haftaya kaldı

Transferde 2-3 futbolcu daha alınacak. Başkan Şan, Robak ve Kere’yi bu sezon kadroda düşünmediklerini söyledi. Konya’da gerçekleştirilen 1. dönem hazırlıklarının ardından iki gün izin yapan yeşil-beyazlı’lar, dün Isparda Davraz Sirene otelde toplandılar.. Konya’da bulunan futbolcular öğle saatlerinde Isparta’ya gitti. Diğer futbolcular ve teknik kadro ise bulundukları yerlerden Davraz’a gelerek kafileye katıldılar.. Konyaspor’da, Davraz kampında ilk çalışma dün akşam saatlerinde yapıldı.
Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, 27 Temmuz’a kadar devam edecek kampta kondisyon, teknik-taktik çalışmalara ağırlık vereceklerini ve iki veya üç hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi.. Kartallar, ilk hazırlık maçını 23 Temmuz’da Antalyaspor ile yapacaklar. Davraz’da kamp yapan bir diğer süper lig takımı Mersin ile de bir maç düşünülmekte. Ayrıca yörede kampta bulunan diğere takımlarla da özel maça görüşmesi yapılacak. Konya’da yapılan birinci dönem hazırlıklarının çok iyi geçtiğini, Davraz’da gerçekleştirilecek ikinci dönem kamp çalışmalarında tempoyu daha da artıracaklarını dile getiren teknik direktör Hüsnü Özkara, transfer konusunda da bilgi verdi..Özkara, yönetimin bu konuda çalışmalar yaptığını belirtti ve “öncelikle çok iyi, sprinter, topu kaleye taşıyabilecek, hareketli bir forvet oyuncusuna ihtiyacımız var. Bu transferin ardından bir veya iki oyuncu daha alabiliriz” şeklinde konuştu.
Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürdürülüyor. Yönetim ve teknik adamlar arasında yapılan görüşme ve varılan mutabakat sonrası isimleri belirlenen futbolcularla önümüzdeki günlerde masaya oturulacak.
Başkan Ahmet Şan, altyapı konusunda Şekerspor ile yapılacak işbirliğini yıllardır düşündüğünü ve nihayet gerçekleştireceklerini söyledi ve “genç futbolcuları Konya futboluna kazandırma adına gereken yapılacak” diye konuştu. Başkan şan, transfer konusunda yaptığı açıklamada ise, temasların devam ettiğini 2 veya 3 futbolcu daha alarak kadroyu güçlendireceklerini belirterek, “şu anda iki yabancı forvet oyuncusuyla görüşmeler yapıyoruz. Bunlarla önümüzdeki hafta içerisinde anlaşacağımızı sanıyorum. Bu koşullarda, Robak ve Kere’yi bu sezon kadroda düşünmüyoruz. Kendileriyle görüşerek transferlerinde yardımcı olacağız” dedi. Başkan Ahmet Şan, genel kurul çalışmalarına hafta boyunca ağırlık vereceklerini ve yönetim kurulundaki üye sayısını 24’den 17 düşürmeyi planladıklarını, yönetime yeni takviyeler alacaklarını da sözlerine ekledi. Konyaspor’un, önceki akşam Alaaddin Keykubat salonunda yapılması gereken olağanüstü genel kurul toplantısının ilk oturumu çoğunluk sağlanamadığı için 19 Temmuz’a ertelendi.. Kongreye 370 delegeden sadece 10’unun katıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.