İlk bomba Ndouassel

İlk bomba Ndouassel

Torku Konyaspor beklenen yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdi.

Torku Konyaspor beklenen yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdi. Kartal daha önce transfer edilen Mehmet Uslu ile birlikte Rusya Premier Lig takımlarından Terek Grozny takımının Çad Milli Takımı'nda da forma giyen 25 yaşındaki yıldızına imza attırdı

Torku Konyaspor dün akşam saatlerinde sürpriz bir transfer gerçekleştirdi. Yabancı oyuncu transfelerini büyük bir gizlilik içinde yürüten Kartal daha önce ismi kamuoyundan sır gibi saklanan bir oyuncuya imza attırdı. Rusya'nın Terek Grozny takımında forma giyen Çad'lı forvet Ezechiel Ndouassel'i renklerine bağladı. 25 yaşındaki futbolcu 1. 87 boyunda ve Çad Milli takımının da kaptanlığını yapıyor. Geçen sezon Rusya Premier Ligi'nde forma giyen oyuncu milli takımda oynadığı 15 maçta attığı 10 golle dikkat çekmişti.

img_0991.jpg

ÖTEN: İMZALAR DEVAM EDECEK

İlk yabancı oyuncu transferini Ezechiel Ndouassel ile gerçekleştirdiklerini söyleyen Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, yakın zamanda Kibong Mbamba'ya da imza attıracaklarını söyledi. İmza töreninde konuşan Öten “Yeni dönemimizi bugün Konya'da yapacağımız 10 günlük kampla açmış bulunuyoruz. Daha önce de transfer çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladığımızı ve arka arkaya imzaları attıracağımızı söylemiştik. Konyasporumuzun ilk transferini bu gün gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Daha önce de bilindiği gibi Kartalspor'dan Mehmet Uslu'yu 2 yıllığına Konyaspor'un renklerine bağlamıştık. Kendisine hayırlı olsun diyoruz. Ve yabancı transferinde de ilk imzamızı Ezechiel Ndouassel'e attırmış bulunuyoruz. Kendisi Rusya Premier Ligi'nde Terek Grozny takımında oynuyordu. Mevikis forvet. Ayrıca Çad Milli takının da kaptanlığını yapıyor. Transferi 1 yıllık kira, 1 yıl opsiyon olmak üzere gerçekleştirdik. 1 yıl sonra transfer hakkı Konyaspor'a geçiyor. İnşallah Konyaspor için hayırlı olur. Bundan sonra da arka arkaya isabetli, Konyaspor'a yakışan ve bu takımda en iyi şekilde oynayabilecek olan oyuncuları transfer etmeye devam edeceğiz. Konya'mız için hayırlı olsun” dedi.

img_1004.jpg

USLU: KONYASPOR'U EN İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ

Konyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Mehmet Uslu da, “Öncelikle transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah bizim için kazasız belasız güzel bir sezon geçer. Hem kendi adıma hem Konyaspor adına hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Konyaspor'u en iyi yerlere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Ezechiel Ndouassel ise “Konya'da olduğum için çok mutluyum. Burada olduğum sürede elimden geldiğince çapa sarfedip Konyaspor'u en yukarılara taşımaya çalışacağım. Daha önce Türkiye'de kamp yapmıştım. Konyaspor'u çok tanımasamda en kısa sürede bilgi sahibi olacağım ve uzun süre Türkiye Ligi'nde oynayacağıma inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum