İlk 6 için son 6 hafta!

İlk 6 için son 6 hafta!

Ligin boyu kısaldıkça ilk 6 için mücadele eden takımlar, hayallerini gerçekleştirmenin hesabını yapıyorlar. İlk 6 için son 6 haftaya girilirken, yeşil-beyazlı temsilcimiz de hedefini tutturmanın mücadelesini veriyor

Torku Konyaspor’da yüzler gülüyor. İç sahada Denizlispor’dan sonra Pazar günüde Kartalspor’u net bir skorla yenerek sezonun en farklı galibiyetini alan yeşil-beyazlılar, play-off umutlarını son 6 haftaya taşıdılar. Ligde, tehlike hattında yer alan ve düşmeme mücadelesi veren, bu nedenle tüm gücüyle saldıran rakibi karşısında daha 5. dakikada yenik duruma düşmesine karşın maçı bırakmayarak  kazanan ve daha farklı galibiyeti kaçıran Torku Konyaspor’da hedef, ligde kalan 6 maçı da en az kayıpla geçerek sezonu ilk 6 arasında bitirerek play-off maçlarına katılmak.  Torku Konyaspor, ligin başından buyana en farklı galibiyetini Boluspor’u deplasmanda 3-1 yenerek almıştı. Ankaragücü’ne karşı da 3-0 hükmen galip gelmişti.. Kartallar, en farklı yenilgisini ise 4-0’lık sonuçla iç sahada 1461 Trabzon karşısında elde etmişti.. Kartalspor’u 4-1 yenen Torku Konyaspor, sezona başından buyana, ilk kez 4 gol attığı ve en farklı galibiyetini elde etti. Pazar günü, taraftarlarının da desteğiyle, özellikle maçın ikinci yarısında baskılı bir futbol sergileyen Torku Konyaspor’da futbolcular dünü izinle geçirdiler.. Hafta sonunda Kayseri  deplasmanında lider Erciyesspor ile oynayacak olan Kartalspor hazırlıklara bugün öğleden sonra yapacakları antrenmanla başlayacaklar.. Kartalspor galibiyetiyle moral ve güven tazeleyen Torku Konyaspor’da İshak ve Tolga, sarı kart cezalarını tamamladıkları için teknik adamlar görev vermesi halinde Erciyes maçında takımdaki yerlerini alabilecekler. Sakat olan Ali Dere, Erkan ve Semih’in tedavileri de sürdürülmekte.
TÜTÜNEKER: BİR ENGELİ DAHA GEÇTİK
Kartalspor karşısında alınan farklı galibiyetten dolayı oyuncuları kutlayan Torku Konyaspor teknik direktörü  Uğur Tütüneker, iç sahada kazanamama stresini üzerlerinden attıklarını belirterek,  şöyle konuştu: “İç sahada kazanamama stresini üzerimizden attığımızı düşünüyorum. Gerçekten bizi play-off grubunun içine sokan önemli bir galibiyet aldık. Bundan dolayı oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden ve kazanma arzusundan dolayı tebrik ediyorum. İşimiz bitmedi. Önümüzde Kayseri Erciyesspor maçıyla başlayacak 6 maçlık bir seri var. Bu seriyi en iyi sonuçlarla kapatarak çok istediğimiz play-off grubunun içerisinde kendimize yer bulacağımıza inanıyorum.”
Bir basın mensubunun 'Oyuna sağ kanatta Selim başladı ama daha sonra Ali Turan ile yer değiştiler ve Ali Turan gerçekten iyi bir performans ortaya koydu. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?' sorusuna ise Uğur Tütüneker, "Hafta içerisinde yapılan çalışmalarda orada Selim'i denemiştik. Ama maça çıkmadan önce Erdinç, Ali Turan ve Selim'e kendi aralarında görev dağılımını yapmalarını söyledim. Maça sağ kanatta Selim başladı. Sonrasında Ali Turan ile yer değiştirdiler ve ikisi gerçekten mevkilerinde iyi bir performans ortaya koydular. Tüm oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum. Bir teşekkür de taraftarlarımıza. Bu maçta takıma destek veren taraftarlara da teşekkür  ediyorum. Bizi yalnız bırakmayarak kazanmamızda önemli bir katkıda bulundular” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.