İktidar bir an önce özüne dönmelidir

İktidar bir an önce özüne dönmelidir

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Konya İl Başkanı Mehmet Zülfi Tan, Karaman İl Başkanı Halis Özelçi ve il parti yönetim kurulu üyesi İbrahim Yaz, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette hazır bulunan Merhaba Gazetesi Haber Müdürü Halid Şen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Tan ve beraberindekilere teşekkür etti.  HÜDAPAR Konya İl Başkanı Mehmet Zülfi Tan ise şunları kaydetti: “Partiler, seçime girmek için çalışırlar. Siyaset, sorunlara çare olmak için birer araçtır. Maalesef günümüz siyasetini sorunları çözmek için kullanılan birer araç olarak göremiyoruz. Görseydik aile yapısındaki sıkıntılar soruna kavuşturulurdu. AK Parti'nin söylemleri, ne yazıkki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin söylemlerine dönüşmüş durumda. Bu durum vatandaşa rahatsızlık veriyor.

AK Parti aslına dönmelidir. Ülkemizde İslam’ın yasakladığı ne varsa hepsi serbest. Muhafazakâr Müslümanların istediği bir yapı yok. 31 Mart 2019 seçimleri öncesinde de diğer partiler ile bir görüşme içine girmedik. Parti olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Temayül yoklamalarımız sürüyor. Biz, parti olarak Türkiye genelinde 45 ilde Konya'da da 11 ilçede örgütlenmemizi tamamladık. İslami anlayışı referans alan bir partiyiz. Ayrıca hakkın yanında duran ne kadar kişi ve oluşum varsa, siyasi ideolojisine bakmadan biz de yanında dururuz. Parti olarak böyle bir anlayışımız bulunuyor. En iyi adayları çıkarma konusunda çalışmalarımız süratle devam ediyor. Bakın, Konya Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin en borçlu belediyelerinden biri. Şehirde ciddi bir trafik sıkıntısı var. Park sorunları ve kesilen cezalar da sıkıntının tuzu ve biberi. Vatandaş, ekonomik bir krizin yaşandığı bu günlerde ceza yemek istemiyor.  Bu hassasiyetler gözden kaçırılmamalıdır.”

EMRE ÖZGÜL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum