İkonyum Otel, adından söz ettirecek

İkonyum Otel, adından söz ettirecek

Gelişen sanayisi ve artan ihracat rakamları ile Konya, makine sanayisinden kimyaya, tekstilden otomotiv yedek parçasına, elektrik-elektronikten gıdaya, ambalajdan kağıt sanayisine kadar oldukça değişi

Gelişen sanayisi ve artan ihracat rakamları ile Konya, makine sanayisinden kimyaya, tekstilden otomotiv yedek parçasına, elektrik-elektronikten gıdaya, ambalajdan kağıt sanayisine kadar oldukça değişik üretim alanlarında faaliyet gösteriyor. Böyle geniş bir ürün yelpazesine sahip Konya, son günlerde Tür-mak Yapı Center’ın yeni yatırımı İkonyum Apart Otel ile turizm alanında da adından sıkça söz ettiriyor.

 

Yapı sektöründe Konya'nın kalbi ve geniş ürün yelpazesiyle de sektöründe Türkiye’nin en büyük mağazalarından biri olan Tür-mak Yapı Center, dünyaca ünlü markalarla yaşam ve çalışma alanları oluşturarak Konya’nın adını dünyaya duyuruyor. Yapı sektöründe kendini kanıtlamış olan Tür-mak AŞ grup faaliyetlerini turizm sektöründe de sürdürüyor. Anamur’da kişiye özel hizmet sunan ve Türk aile yapısına uygun tatil yapmak isteyenlerin tercih ettiği İkonyum Apart Otel, Temmuz ayında rezervasyon almaya başlamasına rağmen kısa zamanda sektörünün en iyileri arasındaki yerini aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tür-mak A.Ş. Genel Müdürü Ali Türkyılmaz, İkonyum adıyla hizmet vermeye başlayan ve tüm yıl hizmet verecek olan otelin Türk aile yapısına uygun tatil sunduğunu belirterek “İnsanları, kültürel yapısını koruyan ender yerleşim yerlerinden biri olan Anamur’da kitlesel tatilden uzak, ailece huzurlu bir tatil bekliyor. Açıldığı günden bu yana yüzde 80 doluluk oranına ulaşan otelimiz Konyalılar ve yerli turistler tarafından büyük ilgi görüyor” diye konuştu.

Türkyılmaz, 3bin 526  metrekare alan üzerine kurulu, bay ve bayanlara ayrı havuzlarıyla Anamur’a bambaşka bir hava katan İkonyum Apart Otel’in denize sıfır ve tamamı deniz manzaralı 40 dairesinde misafirlerin rahatı ve konforu için hiçbir ayrıntının ihmal edilmediğini belirtti.  Sağlık merkezi, mescit, internet cafe, market, fitness salonu, toplantı salonu, vitamin bar, restoranı ile misafirlerine unutulmaz bir tatil sunacak olan İkonyum Apart Otel’de ayrıca oyun parkı, animasyon sahnesi, basketbol sahası, plaj futbolu, voleybol sahası, masa tenisi, langırt, bilardo masası da bulunuyor.

MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.