İhsaniye’ye Fehmi yetti

İhsaniye’ye Fehmi yetti

Hazırlıklarını sürdüren Sarayönü Belediyespor, ikinci hazırlık maçında Afyon Amatör Küme Süper Grup takımlarından İhsaniye Belediyesporu Fehmi (3) ve Nurinin golleriyle 4-3 yendi

Süper Grup’ta hedefini zirve olarak belirleyen Sarayönü Belediyespor, Ilgın’da geçtiğimiz sezonu Afyon Süper Grup’ta 6. sırada tamamlayan İhsaniye Belediyespor ile karşılaştı. Ilgın Şeker Fabrikası Tesisleri’nde oynanan dostluk karşılaşmasında her iki ekipte ideal kadrolarıyla çıkarken, konuk ekip çok sayıda oyuncu denedi. Yeşil-siyahlılar ise biri sakatlık nedeniyle olmak üzere sadece iki oyuncu değiştirdi.
İl hakemlerinden Raşit Yorgancılar’ın yönettiği karşılaşma Fehmi’nin golüyle başladı. 2. dakikada defansında ileride yakalanmasını fırsat bilen Fehmi orta sahadan verilen pasta kaleciyle karşı karşıya kaldı. Golcü oyuncu topu kaleci Mehmet’in yanından filelere göndererek durumu 1-0 yaptı. 18. dakikada Ali Osman’ın ara pasında Fehmi durumu 2-0 yaptı. 27. dakikada yine Ali Osman-Fehmi paslaşmasında fark üçe çıktı: 3-0. 35. dakikada maçın başından itibaren baskılı bir oyun sergileyen Afyon ekibi gole ulaştı. Sağ taraftan kullanılan serbest atışta Ahmet, kalabalık Sarayönüspor defansının arasından kafayı vurdu ve farkı ikiye indirdi. 3-1. İlk yarı bu golle tamamlandı. İkinci yarıya baskılı başlayan taraf konuk ekip oldu. 47. dakikada gelişen atakta Bahadır, Ahmet’i ceza sahası içinde düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ramazan durumu 3-2 yaptı.
İlk yarıda uzun toplarla çıkan ve kontra ataklarla etkili olmaya çalışan yeşil-siyahlılar, ikinci yarıda daha organize ataklar geliştirdi. Orta sahada Ali Osman, ilk yarıda ki top kayıplarını aza indirdi ve Nuri’nin de zaman zaman kanattan göbeğe katkısıyla temsilcimiz etkili oldu. İkinci yarıda pozisyona giren Sarayönüspor, golü bulan İhsaniyespor oldu. 64. dakikada gelişen atakta Sarayönüspor defansının hatalar zinciri skorun eşitlenmesine neden oldu. Bahadır’ın 18’e yakın bölgede kaptırdığı topu Ali Osman içeri doldurdu. Kaleci Mustafa’nın elinden kaçırdığı topu önünde bulan Ramazan kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı: 3-3. 65. dakikada santranın yapılmasıyla beraber Sarayönüspor rakip kaleye yüklendi. Çalımlarla ceza sahası içine sokulan Ramazan’ın pasını Nuri filelere gönderdi ve karşılaşmanın skorunu belirledi. Önümüzdeki sezon ses getirecek bir takım olmayı hedefleyen Sarayönü Belediyespor’un Afyon Süper Grubu’nun vasat takımlarından biri olan İhsaniye Belediyespor karşısında bu kadar zorlanması sezon öncesinde tehlike sinyali verdi.
MAÇTAN SONRA HAVUZ KEYFİ
Hazırlık maçında İhsaniye Belediyespor’u 4-3 mağlup eden Sarayönü Belediyesporlu futbolcular havuz keyfi yaşadı. Yoğun idman ve maç programından bunalan futbolcular havuzda stres attılar. Önce Ilgın’da ki Şeker Fabrikası’nda sıcak maç yapan yeşil-siyahlı oyuncular takım daha sonra Ilgın’a gelerek yüzme havuzunda eğlendi. Futbolcular birbirlerini suya atarak hem eğlendiler hem de yorgunluk attılar. Antrenör Niyazi Kart, havuza girmezken 2. Başkan Halil İbrahim Turan ve Genel Kaptan Muammer Akhançer futbolcuların şakalarından nasibini aldı.  Havuzda yaklaşık bir saat serinleyen Sarayönü Belediyespor kafilesi daha sonra ilçeye döndü.
HAMZA, DENEMEYE ÇIKIYOR
Geçtiğimiz sezon Negraspor’un göze batan oyuncularından biri olan Hamza Akkanat, Sarayönüspor’la antrenmanlara çıkmaya başladı. Konyaspor altyapısında futbola başlayan genç orta saha oyuncusu altyapının bütün kategorilerinde forma giydi. 2006-2007 sezonunda futbola ara veren Hamza, geçtiğimiz sezon Ladik temsilcisi Negraspor ile yeniden futbola döndü. Geçtiğimiz sezon Negraspor ile birlikte maçların tamamına yakınına çıkmış ve 5 gol, 12 asistle oynamıştı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.