İhsaniye Gençlerbirliği hedefini tutturdu

İhsaniye Gençlerbirliği hedefini tutturdu

Konya Amatör futbolunun gençlik kulüplerinden olan İhsaniye Gençlerbirliği 2 sezonda amatörün en tepesi olan Süper Gruba yükseldi

Konya Amatör futbolunun gençlik kulüplerinden olan İhsaniye Gençlerbirliği 2 sezonda amatörün en tepesi olan Süper Gruba yükseldi. Siyah-beyazlı ekibin başarılı antrenörü Şenol Boran amaçlarının Konya gençliğine ve futboluna hizmet etmek olduğunu ifade etti. Boran felsefelerinin takımlarında, kaybettiklerinde rakiplerini tebrik etmek kazandıklarında ise bu sevinci mütevazi bir şekilde kutlayan futbol kültürünü yaşatmak olduğunu ve bunu şuana kadar başardıklarını ifade etti. İhsaniye Gençlerbirliği antrenörü Şenol Boran Fair-Play büyük önem verdiklerini ve bu önemin karşılığını aldıklarının altını çizdi. Boran, “ 3 Yıldır bir oluşum içindeyiz. B Gençlerle başladığımız bu oluşumun karşılığını yavaş yavaş almaya başladık. Amacımız kesinlikle gençliğimize iyi ortamlar hazırlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bununla birlikte futbolun bir spor dalı olduğunu kazanıldığı zaman mütevazi bir şekilde sevinmeyi kaybettiğin zamanda rakibi tebrik etmeyi oyuncularımıza aşılamak için büyük çaba harcıyoruz. 2. kümede mücadele ettiğimiz yıl hiç kart görmeden Fair-Play şampiyonu olduk ve ödül aldık. Aynı hedefimizi geçtiğimiz sezon bir oyuncumuzu kırmızı kart görmesi sonrası tutturamadık. Oyuncumuz çift sarı karttan kırmızı kart gördü. Bu sezon boyunca gördüğümüz tek kırmızı kart oldu. Bizim bu çabamıza en büyük desteği takımımızın genel kaptanı olan eski hakem Şükrü Pekcandanoğlu veriyor. Kendisi maç toplantılarında oyunculara centilmen olmaları konusunda uzun uzun uyarılarda bulunuyor. Karşılığını da aldığımıza inanıyorum. Takımımızda müthiş bir ortam var. Birlik beraberlik ve arkadaşlık üst seviyede. Onursal Başkanımız Mustafa Sırrı Demirel, Kulüp Başkanımız Muharrem Sırrı Demirel, Genel Menajerimiz Faruk Ordukaya, Genel Kaptanımız Şükrü Pekcandanoğlu yaptıkları çalışmalar, bana ve oyuncularıma verdikleri destekle bu başarıya imza attık. Kendilerine oyuncularım adına teşekkür ediyorum.

SÜPER GRUPTA DA HEDEFİMİZ BELLİ

İhsaniye Gençlerbirliği antrenörü Şenol Boran yeni sezonda mücadele edecekleri Amatör Küme Süper Grupta hedeflerinin yine Fair-Play olduğunu bununla birlikte lige renk katacaklarını ifade etti. Boran, “ Süper grupta öncelikli hedefimiz yine centilmence mücadele. Daha sonra sporcularımızın performanslarına göre hedef belirlemesi yapacağız. Ama lige renk katan bir takım olacağımız kanaatindeyim. Aynı ekiple alt yapılarımızdan yapacağımız takviyelerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

SAHA SIKINTISI YAŞIYORUZ

Tecrübeli antrenör Şenol Boran Süper Grup maçlarının çim sahalarda oynandığını bu nedenle antrenmanları çim sahada yapmak istediklerini ancak sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Boran, “ Herkesin bildiği gibi biz bir gençlik kulübüyüz. Her gençlik kulübü gibi belli başlı kişilerin desteği ile ayakta kalıyoruz. Sporcularımıza antrenmanlara gelmeleri için servis gibi bir imkan sağlayamıyoruz. Kulüp odamız stadyum içinde olduğu için antrenmanlarımızı 2 Nolu sahada yapmak istiyoruz. Daha önceleri toprak sahada mücadele ettiğimiz için çalışmalarımızı 3 Nolu sahada yapıyorduk. Ancak artık maçlarımızı çim sahada oynayacağımız için çimde çalışmak istiyoruz” dedi.

YAZ SPOR OKULLARIMIZ BAŞLADI

Şenol Boran yaz spor okullarının başladığını ve çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Boran, “Kulübümüz bünyesinde her yıl açılan yaz spor okullarımızda çalışmalarımız başladı. 1998-2001 doğumlu çocuklarımıza futbol okulumuzda spor yapma imkanı sunuyoruz. Yaz tatilini futbolla geçirmek isteyen sporcu çocuklarımızı yaz spor okullarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.