İbrahim Toraman: Sivasspor Hedefi Olan Bir Takım

İbrahim Toraman: Sivasspor Hedefi Olan Bir Takım

Sivasspor ile bir yıllığına anlaşan İbrahim Toraman, hedefleri olan bir takım olduğu için kırmızı - beyazlıları tercih ettiğini belirtti. Toraman, Sivasspor’a en iyi şekilde katkı yapmak istediğini söyledi. Doğup büyüdüğü ve futbola...

Sivasspor ile bir yıllığına anlaşan İbrahim Toraman, hedefleri olan bir takım olduğu için kırmızı - beyazlıları tercih ettiğini belirtti. Toraman, Sivasspor’a en iyi şekilde katkı yapmak istediğini söyledi.

Doğup büyüdüğü ve futbola başladığı yer olan Sivas’ın takımı Sivasspor için mücadele edecek olan tecrübeli futbolcu İbrahim Toraman, "Hepimize hayırlı olsun, memleketim Sivas’a geldim. Bildiğiniz gibi belli bir süreç yaşadık. Daha sonra bir takım gelişmeler doğrultusunda Sivas’ı tercih ederek, burada bir başlangıç yapmak istedim. Bunun nedeni de Sivas’ın memleketim olması, ailemin burada olması ve burada doğup büyümüş olmam." dedi.

Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu dile getiren Toraman, "Bu sene de baktığım zaman Sivasspor’un yukarılarda oynama gibi hedefi var. Böyle bir takımda oynamak ve forma giymek, böyle bir ekibin içinde olmak için Sivasspor’u tercih ettim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur." ifadelerini kullandı.

Sivasspor’daki hedefinden de bahseden Toraman, "En iyi şekilde takıma katkı sağlamak, faydalı olabilmek, bu hedefler doğrultusunda arkadaşlarımızla ve teknik ekiple beraber çalışacağım. Tecrübelerimle, saha içi ve dışında göstereceğim davranışlarla beraber takımımıza katkı yapmak istiyorum. İnşallah tecrübelerimi Sivasspor’a yansıtırım diye düşünüyorum." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.