Hyundai CEO’su Konya’dan memnun

Hyundai CEO’su Konya’dan memnun

İrent Plazayı ziyaret eden Kwang Heum Um, İrentin başarısı ve Hyundainin hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

İrent Hyundai Türkiye CEO’su Kwang Heum Um’u ağırladı. Konya’nın Hyundai adresi İrent’e ziyarette bulunan Hyundai Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Kwang Heum Um, Türkiye’de göreve başlayalı 8 ay olduğunu ve bu süre içinde şehirlerdeki bayileri gezdiğini belirterek, Konya’ya bayi ziyareti dışında Mevlana ve Konya hakkında da daha geniş bilgi almak için geldiğini söyledi. Konya İrent’in performansının yüksek olduğunu ve ilk çeyrekte yıllık hedefi gerçekleştirmek üzere olduğunun altını çizen Kwang Heum Um, Konya’da yapılan bu yatırımın kendilerini mutlu ettiğini ve şu aşamada başka yatırım düşünmediklerini söyledi. Konya’nın ekonomik krizden etkilenmeyen şehirlerden birisi olduğunu ve bunu kendisinin merak ettiğini de ifade eden K.H. Um, ÖTV indiriminden dolayı hükümete teşekkür ederek, “Geçen yılsonlarına doğru 2009 yılı ile ilgili tereddütlerimiz vardı. Ancak Türk Hükümeti aldığı kararla otomotiv pazarını canlandırdı. Bu nedenle ÖTV indirimi nedeniyle otomotiv pazarı başarılı olmuştur. Teşekkür ediyorum. Ancak belirli süre içinde fiyatlarda artış oldu. Bunun nedeni ise gerekli parçaların yurtdışından dövizle gelmesinden dolayıdır. Bu tüm markalarda yaşandı” dedi.

Hyundai’nin Türk otomotiv pazarı için genç oyuncu olduğunu da hatırlatan Kwang Heum Um, “Türk halkı otomobillerimizde kaliteyi gördü ve anladı. Zaten Türk halkı ile Kore halkının arasında geçmişe dayanan büyük bir bağ var. İki halkın dostluğu var. Böyle olunca Türk halkı Hyundai’yi kendi markası olarak benimsedi. Bu bizi mutlu ediyor. Her şeyden önce dostluğumuzun ticarete dönüşmesi ve pekişmesi ayrı bir mutluluktur” şeklinde konuştu.
HYUNDAİ KONSEPTİNİ EN İYİ UYGULAYAN FİRMA
İrent İşletme Müdürü Necati Loras ise yaptığı açıklamada Hyundai Türkiye CEO’su Kwang Heum Um’u İrent Plaza’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ve İrent’in Hyundai konseptini en iyi şekilde uygulayan örnek bir bayi olarak Hyundai açısından ayrı bir önem teşkil ettiğini ifade etti. Loras, ÖTV indirimi nedeniyle yoğun bir taleple karşılaştıklarını ancak bunun nedeninin indirimden ziyade İrent’e duyulan güvenin bir yansıması olduğunu sözlerine ekledi. ISO 9001 kalite belgesine sahip olan İrent, 40 kişilik uzman kadroya en son teknoloji ile donatılmış ve günlük 25 araç girişi olan bir teknik servise sahip. 3 bin 600 metrekare kapalı alan olmak üzere toplam 10 bin 500 metrekare alan üzerinde hizmet veren İrent’te ikinci el otomobil alım-satım işlemi de gerçekleştiriliyor. İrent’te tüm 2. el otomobiller gerekli tüm kontrollerin ardından gerçek değeriyle satışa sunuluyor ve alıcılar satın alacakları araç hakkında tam olarak bilgilendiriliyor. Satış sonrası hizmeti, uygun fiyatları, ileri teknolojiye sahip servisi ile İrent, Ankara Yolu no: 138/A’da hizmet veriyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.