Hüsnü Özkara taktik denedi

Hüsnü Özkara taktik denedi

Bank Asya 1. ligde, sezonun ikinci maçını Pazartesi günü iç sahada Kayseri Erciyesspor ile oynayacak olan Konyasporda hazırlıklar dün yapılan taktik ağırlıklı antrenmanla sürdürüldü.

Bu sezon, taraftarıyla ilk kez buluşacak olan yeşil-beyazlılar, önceki gün sabah ve akşam olmak üzere çift çalışma yaptı. Koray İçten ve Uğur Akdemir’in katılmadığı sabah antrenmanında kondisyon çalışan yeşil-beyazlılar akşam ise teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaptılar.

Sezona Gaziantep deplasmanında aldığı 3 puanla başlayan ve taraftarı önünde de ilk maçını kazanarak yola devam etmek isteyen Kartallar, dün ise Atatürk stadı 1 nolu sahada taktik çalıştılar.. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşuyla başladı. Çift kale maçla devam etti ve açma-germe ile sona erdi.. Erciyes  maçının provasının yapıldığı Antrenmanda tüm futbolcuların oldukça hırslı ve neşeli oldukları gözlendi.. Konyaspor, bugün de taktik çalışacak ve Erciyes maçının hazırlıklarını Pazar günü ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. 
Konyaspor’da, sakatlıkları süren Koray ve Uğur Akdemir bu hafta da forma giyemeyecek. Yeni transfer Dursun’un fizik olarak daha hazır durumda bulunduğu ve teknik adamlar görev  vermesi halinde Erciyes maçında forma giyebileceği bildirildi. Kartal’da yabancı futbolcular Poljac ve Da Silva’nın performansının da iyi olması teknik adamların yüzünü güldürdü. Kadronun geniş ve tüm futbolcuların form durumunun iyi olması sonucu teknik adamlarda kadro oluşturmakta güçlük çekiyor. Teknik adamların, maç kadrosunu ve ilk 11’ie belirlerken oldukça titiz davrandıkları öğrenildi. 
Yeşil-beyazlılara da forvet oyuncusu transferi içinde arayış devam etmekte.. İnce eleyip sık dokuyan yöneticiler, Altay ve Rizespor’un eski futbolcusu Mehmet Şen’i Konya’ya getirdiler.. Bu futbolcuyla anlaşama sağlanması halinde sözleşme imzalanarak transfere son nokta konulacak. Aksi halde, transferde hareketlilik 1 Eylül tarihine kadar devam edecek. Yöneticiler, transfer yapmak için değil, Konyaspor’a yararlı olabilecek bir futbolcu almak için çalıştıklarını, kaliteli futbolcu bulamadıkları için transferin sona kaldığını sözlerine eklediler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.