Holmes Üniversite’de

Holmes Üniversite’de

İç transferde çalışmalarını tamlayan ve yabancı oyuncu için arayışlarını sürdüren Selçuk Üniversitesi, Amerikalı Holmesi renklerine bağladı. Temsilcimiz bugün Bursada Ormanspor ile karşılaşacak

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Selçuk Üniversitespor’da transfer çalışmaları sürüyor. Yerli transferini tamamlayan ve yabancı arayışlarını sürdüren sarı-mavili ekibin yöneticileri uzun bir süreden bu yana arayış içerisinde olduğu Amerikalı oyuncusunu Konya’ya getirdi. Selçuk Üniversitespor yönetimi, Amerikalı oyuncusu Travis Holmes ile her konuda anlaşarak bu oyuncuyu takımla birlikte idmanlara çıkartmaya başladı.
Amerika Ncaa ligi takımlarından Virginia Military Keydets takımında transfer edilen Travis Holmes, 23 yaşında ve 1.95 boyunda. Senior klasmanında 2-3 pozisyonunda oynayan Holmes’in geçen sene kariyerinin zirvesine ulaştığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon oynadığı 27 maçta 31.5 dakika ortalama ile forma giyen Amerikalı oyuncu; 19.1 sayı ortalaması, 6.1 ribaunt, 4.3 asist ve 0.6 blok ile takımına önemli bir katkı sağlamıştı.
Önceki gün Konya’ya gelen ve takımla birlikte çalışmalara katılan Holmes’in bugün Bursa’da başlayacak turnuvada ilk kez forma giymesi bekleniyor. Selçuk Üniversitespor Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, teknik heyetin isteği ile Konya’ya getirilen ve anlaşma sağlanan oyuncunun bir süre deneneceğini ve takıma uyum sağlaması durumunda resmi sözleşme imzalanacağını açıkladı.
Üniversitespor Bursa’da bugün başlayacak olan turnuvada boy gösterecek. 4 takımın mücadele edeceği turnuvanın ilk maçında sarı-mavili ekip Ankara temsilcisi Ormanspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 17.30’da başlayacak.
Takımın tecrübeli çalıştırıcısı İsmail Beleş, Sezon başlayana kadar  çok fazla hazırlık maçı oynamak istediklerini ve bu nedenle Ankara turnuvasının ardından Bursa’da düzenlen turnuvaya katıldıklarını ifade etti. Beleş: “Lig başlayana kadar oynaya bildiğimiz kadar hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Oynadığımız özel maçlarla eksiklerimizi daha iyi görecek ve çalışmalarımıza ona göre yön vereceğiz Hazırlık maçları hiçbir zaman lige ölçü olamaz aldığımız galibiyetlerin ve yenilgilerin önemi yok. Bizim amacımız bu maçlarda ekibimiz neleri yapıyor neleri yapamıyor onu gözlemlemek. Sezon hazırlıklarına geç başladık ve yoğun bir antrenman programı uyguladık. Henüz hazır değiliz tabii ki. Eksiklerimizi görmek için bu hazırlık maçlarını oynuyoruz.
Sezon başlayana kadar birçok hazırlık maçı oynayacağız her maçta galip de gelsek yenilsek de o karşılaşmalar bizim için bir ders olacak. Her yönden eksiğimizi görerek onları gidermeye çalışacağız. Sezona hazır bir şekilde başlamak istiyoruz. Sezon başladığında taraftarı ile bir bütün olacak Selçuk Üniversitespor’un zorlu yolu başarı ile geçeceğini düşünüyorum. Hedefimize ulaşmak için yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Sezon sonunda gülen taraf olmak için şimdiden büyük çaba harcıyor ve özveri ile çalışıyoruz” diye konuştu. 3 gün sürecek turnuvanın programı şu şekilde: Bugün 17.30 Ormanspor-Selçuk Üniversitesi, 19.30 Finalspor-Genç Banvit Yarın 16.00 Genç Banvit –Ormanspor, 18.00 Selçuk Üniversitesi –Finalspor Pazar 12.00 Selçuk Üniversitesi-Genç Banvit, 14.00 Finalspor-Ormanspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.